Total War: Rome 2'de sadece tarih yazmayacaksınız

Murat Halilbeyoğlu 2.07.2012 - 17:09
Creative'in en iyi işi mi olacak?
Efsanevi Roma İmparatorluğu'nu bir kez daha bizlerin ellerine bırakmaya hazırlanan Creative Assembly, hazırladıkları Total War: Rome 2 ile bunu en iyi şekilde yapmayı planlıyor gibi.

Özellikle yaşanmış tarihi yeniden görmek yerine yeni bir tarih yazmamızı sağlana Total War oyunlarının bu yeni üyesi için oyunun baş savaş tasarımcısı Jamie Ferguson "Oyuncuları bir ray üzerine oturtmayacağız" diyor.

Total War: Rome 2'de sadece tarih yazmayacaksınız
"Oyundaki olaylar, oyuncunun ne yaptığına, nasıl davrandığına bağlı olarak değişiyor. Bizim esas amacımız oyuncunun etkileşimini bu antik dünyadaki oyunlarla ilişkilendirmek."

"Total War oyunlarının amacı sadece tarihi baştan yaratmak değil. Bizim burada esas yaptığımız şey karşıolgusal bir hikaye oluşturmak. Tarihi bir andan başlıyoruz, misal milattan önce 325, ve o andan itibaren bütün olay oyuncunun aksiyonları ve etkileşimi ve yapay zekanın buna tepkisi ile alakalı. Oyunu nasıl geliştireceğimize bu şekilde karar veriyoruz."

Creative Assembley'den ümitlerimiz büyük. Umarız yeni gelecek Rome 2 ilk oyun gibi bizleri mest eder.Oyun 2013 yılında piyasaya çıkacak.
Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2024 02:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Total War: Rome 2'de sadece tarih yazmayacaksınız
İlginizi Çekebilir