Tom Clancy's Rainbow Six: Siege bu hafta sonu BEDAVA olacak

Alparslan Gürlek 10.06.2020 - 09:54
Ubisoft'un geliştirip yayınladığı Rainbow Six: Siege bu hafta sonu PC ve tüm konsollarda ücretsiz bir şekilde oynanabilir olacak. Ayrıca Steel Wave operasyonu da yolda!

Ubisoft stüdyolarından biri olan Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen, sevilen birinci şahıs taksiktel nişancı oyunu Tom Clancy's Rainbow Six: Siege bu hafta sonu ücretsiz oluyor! Rainbow Six: Siege, 2015'in sonunda çıkan, başarılı bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyunu türevlerinden ayıran en büyük özellik ise çevre etkileşiminin fazla olması ve kazanmak için taktiksel düşünmeyi gerektirmesi oldu.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege bu hafta sonu ücretsiz!

Ubisoft Uplay resmi twitter hesabından, bu perşembe gününden pazartesi gününe kadar oyunun ücretsiz olacağını duyurdu. 11-15 Haziran 2020 tarihleri arasında oyunu ücretsiz bir şekilde oynayabileceksiniz. Oyundaki ilerlemeniz, oyunu satın alırsanız kaybolmayacak. Oyunu oynamak isteyen oyuncular ise indirme yapmakla vakit kaybetmeyip, dilerlerse bugünden itibaren ön yükleme yapıp, oyun sunucuları onlara açılır açılmaz girip oynayabilirler.

Rainbow Six Siege - MMORPG Türkiye

Oyunu konsoldan oynayan oyuncular, bilgisayar üzerinden deneme şansına sahip olacak. Aynı şekilde bilgisayar kullanıcıları da oyunu konsollarına indirip, bir de orada tecrübe edebilecek. Oyun hem bilgisayar, hem PlayStation 4 hem de Xbox One üzerinden ücretsiz bir şekilde oynanabilecek. 

Ubisoft, oyunun ücretsiz olacağı tarih aralığını belirtirken, 11 Haziran tarihinden 15 Haziran yerel saat ile 23.00'a kadar süreceğini söyledi.

Çabuk yeni operatörler gelmeden!

Geçtiğimiz günlerde Rainbow Six: Siege için yeni bir operasyonun, iki yeni operatörün geleceği haberini yapmıştık. Bu hafta sonu oyunun ücretsiz olmasının sebeplerinden biri olarak bunu varsayabiliriz. Gelecek iki operatörün ve yeni operasyonun detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Ace ve Melusi, Operation: Steel Wave'de karşımıza çıkacak iki operatörün ismi. Melusi hanım, duvarlara Banshee ses dalgası savunması yerleştiriyor. Bu cihaz, yakınından geçen düşmanları yüksek frekanslı ses dalgalarıyla yavaşlatıyor. Kurşun geçirmez olduğu için uzaktan patlatılması için Ashe'in bombaatarı ya da farklı bir cihaz kullanılması gerekiyor. Ace ise desteklenmiş duvarlara bıraktığı, arka arkaya üç defa patlayan S.E.L.M.A Sulu Patlatıcısı ile geçilmez denen yerlerden geçen, girilmez denilen yerlere giren bir arkadaşımız. Ace için Smoke ve Thermite operatörlerinin bir çorbası olmuş dahi diyebiliriz. Operatörler ile ilgili detaylı bir rehber hazırladık. Buraya kadar öğrendikleriniz ilginizi çektiyse devamına da buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege bu hafta sonu BEDAVA olacak
İlginizi Çekebilir