Thunderbolts Fragmanı Sızdırıldı

Tunay Şahin 13.08.2024 - 20:47
Marvel Studios'un Thunderbolts fragmanı sızdırıldı. Lewis Pullman’ın Sentry rolünde ilk bakışı ve heyecan verici sahneleri sunuyor. Silinmeden izleyin.

Marvel Studios'un merakla beklenen Thunderbolts filmi için D23 etkinliğinde gösterilen ilk fragman internete sızdı. Sızdırılan Thunderbolts Fragmanı, Lewis Pullman’ın Sentry olarak tanıtılmasına dair ipuçları sunarken, filmin heyecan verici sahnelerini de gözler önüne seriyor.

Thunderbolts Fragmanı Dikkat Çeken Detaylarla Dolu

Sızdırılan fragman, Yelena Belova'nın (Florence Pugh) Red Guardian'ı (David Harbour) ziyaret ederek, işinden tatmin olmadığını ve kendisinde "bir sorun" olduğunu söylemesiyle başlıyor. Bu duygusal sahnenin ardından, Ghost (Hannah John-Kamen), Bucky Barnes/Kış Askeri (Sebastian Stan), John Walker/ABD Ajanı (Wyatt Russell) ve Taskmaster (Olga Kurylenko) aynı yerde toplanıyor. Bu ekip, The Pixies'in "Where is My Mind" şarkısı eşliğinde dövüşmeye başlıyor.

Fragmanın en dikkat çekici anlarından biri, Yelena'nın hepsinin aynı yere gönderildiğini fark etmesi ve o sırada Lewis Pullman’ın canlandırdığı "Bob" karakteriyle tanışması oluyor. Bob karakterinin, Sentry olarak bilinen Marvel karakteri olup olmadığı henüz tam olarak net değil. Ancak söylentilere göre, filmde bir noktada Sentry kostümüyle görüleceği iddia ediliyor.

Fragmanın ilerleyen bölümlerinde, Kontes Valentina Allegra de Fontaine'in (Julie Louis Dreyfus) ekibi selamlamasıyla aksiyon sahneleri artıyor. Kontes, rengarenk suikastçı ekibini "çok sevimli" diyerek karşılıyor ve ekibi iş başında görüyoruz. Fragman, Kızıl Muhafız’ın durmaksızın konuştuğu ve Yelena'nın müttefiklerine onu görmezden gelmenin en iyisi olduğunu söylediği eğlenceli bir sahneyle sona eriyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2024 01:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2024 23:22
marvelin eski havası kalmadı bakalım bunlarla ne kadar gidecekler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thunderbolts Fragmanı Sızdırıldı
İlginizi Çekebilir