Thor ve Guardians of the Galaxy ekibi nasıl karşılaşıyor?

Ersin Kılıç 25.03.2018 - 19:10
Avengers: Infinity War için yeni bir sahne yayınlandı

Büyük bir merakla beklediğimiz ve gösterime girmesine yaklaşık bir aylık bir süre kalan Avengers: Infinity War için yeni videolar gelmeye devam ediyor. Filmin gösterim tarihi yaklaştıkça tanıtımlara hız veren ve geçtiğimiz günlerde filmin 2. fragmanını yayınlayan Marvel, bugün Infinity War için kısa bir sahne ve yeni videolar paylaştı.

Thor ve Guardians of the Galaxy ekibi nasıl karşılaşıyor?

Öncelikle filme dair hiçbir sürprizi bozmak istemeyen takipçilerimize bir Spoiler, yani keyif kaçırıcı uyarısı yapalım. Film için yayınlanan yeni sahneye baktığımızda Thor ve Guardians of the Galaxy ekibinin nasıl karşılaştığını görüyoruz. Guardians ekibinin gemisine bodoslama çarpan Thor içeri alınıyor ve uyandıktan sonra fragmanda da gözüken o sözünü söylüyor. Tabi arada Guardians ekibinden aşina olduğumuz bazı diyaloglara da şahit oluyoruz. Bu sahne aslında Marvel takipçilerinin yabancı olmadığı bir sahne. Çünkü filmin ilk olarak ComicCon fuarında kapalı kapılar ardında gösterilen, daha sonra sızdırılmasına rağmen yayınlanmayan ilk fragmanında da yer alıyordu. 

Bu sahne dışında filme dair iki yeni tanıtım videosu daha yayınlandı. Kısa reklam olarak yayınlanan bu videolarda yeni sahnelere de yer verilmiş. hatta bu sahnelerden birinde Tony Star, Spiderman'e artık bir Avangers olduğunu da söylüyor. Tüm bu videolara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 11:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2018 20:52
20 nisanda gow 4 27 nisanda bu,gow 4 oynarken diğer ekranda bunu izlemek isterdim,evdeki keyfi hiçbir sinema veremiyor be
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thor ve Guardians of the Galaxy ekibi nasıl karşılaşıyor?
İlginizi Çekebilir