Dan Houser'ın Şirketi Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

Çağrı Yavan 16.05.2024 - 17:47
Dan Houser'ın Rockstar'dan ayrıldıktan sonra kurduğu oyun stüdyosu Absurd Ventures, üçüncü şahıs açık dünya yapımı geliştiriyor.

Dan Houser'ın yeni stüdyosu Absurd Ventures, yeni bir açık dünya oyunu geliştiriyor. Rockstar'ın kurucularından biri olan Dan Houser, 2020 yılında Rockstar Games'ten ayrıldığını duyurmuştu. 

Bu haberle birlikte oyun dünyası şok olmuştu çünkü Grand Theft Auto serisi de dahil olmak üzere birçok seride yer alan Houser, şirketin önemli çalışanlarından biriydi. Sadece bu da değil, sonuç olarak o, şirketin kurucularından ve patronlarından biriydi. 

Şirketten ayrılmasının ardından Houser, 3 sene boyunca herhangi bir projede yer almadı. Ancak geçtiğimiz sene Haziran ayında kendi şirketini kurduğunu duyurmuştu. Şimdi ise kurmuş olduğu bu şirket, Absurd Ventures'in yeni bir oyun geliştirdiği ortaya çıktı. 

Dan Houser'ın Kurduğu Şirket Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

Bu iddia öncelikle şirketin sitesinde yer alan bir iş ilanı ile başladı. Bu iş ilanına göre stüdyo, üçüncü şahıs bir açık dünya oyunu üzerinde çalışıyor. İşte ilanın açıklaması: "Açık dünya, aksiyon-macera oyununda karakter, kontroller ve kamera tasarımına birincil vizyon sahibi ve uygulamalı katkıda bulunan kişi olun. Bu roldeki kişi, birden fazla oyun modunda sınıfının en iyi dövüş ve üçüncü şahıs aksiyonu sunmak için çok disiplinli uzmanlardan oluşan bir ekibe liderlik edecek." 

Bu iş ilanına göre işe başvuran kişide bir aksiyon oyunu için combat tasarımı, yakın dövüş ve shooting mekaniklerini geliştirme konusunda deneyimli insanlar gerekiyor. Şirketin ilandaki açıklamasına göre oyun, GTA benzeri bir oyun olacak. 

Bu yeni oyun hamlesiyle birlikte oyunun tanımına da bakacak olursak Houser, Grand Theft Auto'ya rakip bir oyun yapmak istiyor olabilir. Sonuç olarak yıllarca Rockstar Games çatısı altında bu seri için çalıştı ve belki de bu seri hakkında en çok fikir veren kişi oldu. Ancak şu anda sadece elimizde bu bilgiler var. İlerde şirketin oyun hakkında açıklama yapması ile daha çok bilgi edinebiliriz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2024 10:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 03:53
Gelsin şöyle sek bir gta rakibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 17:05
GTA ve RDR'yi asıl yapan bu adam yani bu devasa oyunların ardındaki baş isimdir kendisi ben açıkçası çıkacak son işin çok iyi olacağını düşünüyorum umuyorum yanıltmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dan Houser'ın Şirketi Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor
İlginizi Çekebilir