Thor: Ragnarok setinden Hulk ile ilgili yeni bilgiler

Hakan Hervenik 8.09.2017 - 10:28
Hulk kendini Sakaar'da nasıl buldu ve nasıl gladyatör oldu?

Filmin çıkmasına iki ay kala, yayınlanan iki fragman, comic-con sunumu, oyuncuların ve yönetmenlerin röportajları ve sosyal medya paylaşımları soncunda Thor: Ragnarok hakkında çok şey bildiğimizi sanabiliriz. Ancak, daha bir sürü harika detaylar bulunuyor. Özellikle Thor'un yanında bulunan Hulk için yeni bilgiler açıklandı.

Hulk Sakaar'a nasıl geldi?

Tasarımcı Dan Hennah'ın yaptığı açıklamaya göre Hulk, Avengers: Age of Ultron'un sonunda içinde ulunduğu Quinjet ile Sakaar'a gelmiş. Tabi bu planlanmış bir durum değil tamamen şans.

"Sakaar bir hurda gezegeni ve gökyüzünde sürüyle kara delik bulunuyor. Eğer uzaya çıkıp da bir kara deliğe girerseniz, kendinizi Sakaar'da bulabilirsiniz."

Nasıl gladyatör oldu?

Sakaar'a indiği gibi ortalığı talan etmeye başlayan Hulk, Grandmaster'ın gözüne çarpar ve hemen gladyatör olarak arenaya sokulur. Kısa bir sürede Grandmaster'ın göz bebeği haline gelen Hulk, tabi ki yenilmezdir.

Thor ve Hulk'un sevgi-nefret ilişkisi

Avengers'ı izlediyseniz Thor ve Hulk'un pek iyi arkadaş olmadığını bilirsiniz. Bunu aralarındaki kim daha güçlü kavgasına veriyorum. Yıldızları barışmayan bu ikili, filmin fragmanında ise kaynaşmış ve birlikte çalışıyorlar.

Performance-capture'ın yararları

"Dünyada Hulk'u Mark Ruffalo'dan daha iyi canlandıracak birisi yok" diyen filmin görsel efekt uzmanı Jake Morrison, aktörün ve Hulk'un VFX kullanılarak nasıl bir araya geldiğini anlattı. Mark Ruffalo'yu Hulk için bir ayna gibi kullandıklarını belirten Morrison, "Şu ana kadar ki en iyi Hulk'u ortaya çıkardık."

Loki ve Hulk'un bir araya gelişi

Avengers'dan hatırladığınız üzere Hulk ve Loki'nin son görüşmesi pek de tatlı bitmemişti. Loki'yi yerden yere vuran Hulk'un Loki ile tekrar görüşmesi biraz daha farklı olacakmış.

Thor: Ragnarok, 3 Kasım'da sinemalarda.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 15:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thor: Ragnarok setinden Hulk ile ilgili yeni bilgiler
İlginizi Çekebilir