The Umbrella Academy 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Tunay Şahin 30.05.2024 - 12:28
The Umbrella Academy 4. sezon fragmanı yayınlandı. Hargreeves kardeşler, güçlerini kaybettikleri yeni bir evrende yolculuklarına devam edecekler.

The Umbrella Academy 4. Sezon Fragmanı sonunda yayınlandı. 8 Ağustos'ta yayınlanacak olan dördüncü sezon, dizinin severlerini son bir yolculuğa davet ediyor. Netflix'in popüler çizgi roman uyarlaması, sürprizler ve kıyamete yakın olaylarla dolu birkaç sezonun ardından, son sezonuyla hayranlarına veda edecek.

The Umbrella Academy 4. Sezon Fragmanı: Hargreeves Son Bir Yolculuk İçin Geri Dönüyor

Dizinin bu yeni sezonunda, Hargreeves kardeşler güçlerini kaybettikleri yepyeni bir evrende yollarını bulmaya çalışacaklar. "The Final Countdown" melodisi eşliğinde sunulan fragman, kardeşlerin her zamanki kaos ve didişmeleri içinde, aile bağlarının önemini anladıklarını gözler önüne seriyor. Fragmanda, Viktor Hargreeves (Elliot Page) ve Ben Hargreeves'in (Justin H. Min) dokunaçlarını kullanarak ellerinden çıkan turuncu bir ışıltının görüntüleri de yer alıyor.

Fragman, Reginald Hargreeves'in (Colm Feore) 1. sezon diyaloglarıyla başlıyor ve bu durum, final sezonunun dizinin başlangıcıyla güçlü bağlar kuracağını ve bazı açılardan tam bir daire çizeceğini gösteriyor. Umbrella Academy 3. sezonunun sonunda, Reginald kendisinin ve Abigail Hargreeves'in (Liisa Repo-Martell) hayatta olduğu bir zaman çizgisiyle istediğini elde etmiş ve yeni zaman çizgisinde güçlü bir konuma yerleşmişti. Fragmandaki heybetli görüntüler, Reginald'ın kardeşlerin son karşılaşmalarında üstesinden gelmeleri gereken kötü adam olma potansiyelini destekliyor.

Reginald'ın manipülatif ve kurnaz doğası, kardeşlerin güçleri olmadan ona karşı koymasını zorlaştıracak. Reginald'ın çocuklara yaşattığı travmalar ve acılar düşünüldüğünde, onun son büyük düşmanları için uygun bir seçim olduğu görülüyor. Elliot ve Ben'in güçlerini kullanırken görülen görüntüleri, kardeşlerin en azından bazılarının son sezonda yeteneklerini geri kazanacaklarını doğruluyor.

The Umbrella Academy 4. Sezon Fragmanı: Hargreeves Son Bir Yolculuk İçin Geri Dönüyor

Fragmanda ayrıca Allison Hargreeves'in (Emmy Raver-Lampman) belirttiği gibi, kardeşlerin güçlerini yeniden kazanmadan önce bir kurtarma görevi üstlenecekleri ima ediliyor. Belki de Abigail'i Reginald'dan kurtarmaya çalışacaklar, çünkü bu işleri düzeltmenin anahtarı olabilir. Tanıtım fragmanı, Hargreeves kardeşlerin sevimli ve çılgın kimyasını yeniden yakalamakta ve son sezon için önemli olay örgüsü noktalarını ele vermeden önemli ayrıntılara işaret etmekte başarılı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2024 12:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2024 12:45
pardon ya merlininkazanı adam Tom Hoopermış karıştırmışım benzerlikten
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2024 12:43
O değil de bu Tom Hardy erkekse biz neyiz arkadaş yaa. Sabah sabah gene canımız sıkıldı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Umbrella Academy 4. Sezon Fragmanı
İlginizi Çekebilir