The Outer Worlds'un Nintendo Switch versiyonu geliyor

Ersin Kılıç 31.01.2020 - 00:18
Yılın en sağlam oyunlarından biri olan Outer Worlds, Switch'e geliyor

Obsidian Entertainment imzasını taşıyan The Outer Worlds'un Nintendo Switch platformuna çıkacağı tarih belli oldu. Bu yılın en çok konuşulan ve sevilen oyunlarından biri olan The Outer Worlds'un Switch çıkış tarihi 6 Mart 2020 olarak açıklandı. Konu ile ilgili Obsidian Entertainment'ten gelen açıklama şu şekilde; 

The Outer Worlds'un Nintendo Switch versiyonu geliyor

"Obsidian Entertainment, Virtuos Games ve Private Division bugün ödüllü ve karanlık mizahlı yeni RPG oyunu The Outer Worlds'ün 6 Mart'ta Nintendo Switch'e çıkacağını açıkladı. İster küçültme ışınınızla düşmanları zaplayın, ister üstün konuşma yetenekleriyle onların aklını çelin; Outer Worlds, maceranızı istediğiniz şekilde yaşamanızı ve hayallerinizdeki galaktik kahraman (veya kötü adam) olmanıza izin verir. Ve şimdi Nintendo Switch sayesinde, artık The Outer Worlds'ü gittiğiniz her yere götürebileceksiniz.

The Outer Worlds Nintendo Switch için 59,99 $ fiyatla satışa sunulacak ve hem kutulu versiyon (oyunu indirmek için bir kod içerir) ve Nintendo eShop aracılığıyla dijital versiyon olarak satışa sunulacak."

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Outer Worlds'un Nintendo Switch versiyonu geliyor
İlginizi Çekebilir