The Outer Worlds, Nintendo Switch tarihi açıklandı

Ersin Kılıç 1.04.2020 - 10:35
Obsidian Entertainment imzasını taşıyan ve geçtiğimiz yılın en dikkat çeken oyunlarından biri olan Outer Worlds'ün Nintendo Switch çıkış tarihi açıklandı.

Geçtiğimiz yıl çıkan ve 2019 yılının dikkat çeken yapımlarından biri olmayı başaran The Outer Worlds, sonunda Nintendo Switch platformuna da geliyor. Obsidian Entertainment imzasını taşıyan oyunun Nintendo Switch için 5 Haziran'da çıkacağı açıklandı. Yani oyun bu hafta sonunda Switch için çıkmış olacak. Konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

The Outer Worlds, bu hafta Nintendo Switch'e geliyor

Selamlar Halcyon çalışanları,

Sizlerle bugün, The Outer Worlds’ün 5 Haziran 2020’de Nintendo Switch platformu için çıkacağı müjdesini vermek için buluştuk. Hazır yeni kolonistler dünyamıza yaklaşırken onlara ve hâlihazırdaki topluluğumuza, özellikle de oyunu fiziksel olarak elde etmek isteyen kolonistlere önemli duyurumuz olacak. The Outer Wolds Nintendo Switch versiyonunun perakende satışı fiziksel kart olarak da sunulacak. Üstelik fiziksel versiyon da 6GB’a kadar çıkabilen ilk gün yaması da mevcut olacak.

The Outer Worlds, Nintendo Switch tarihi açıklandı

Bu yama oynanışı optimize ederken ekstra yüksek çözünürlüklü dokular ve Halcyon çalışanlarına en iyi oyun tecrübesini yaşatacak düzeltmeler ile gelecek. Dolayısı ile lütfen oyunu yüklerken yama için de yeterli alana sahip olduğunuzdan emin olun. 

The Outer Worlds Nintendo Switch versiyonu 59.99€ ‘dan fiziksel ve dijital olarak satılacak. Board’a olan bağlılığınız bizleri gururlandırıyor kolonistler. Unutmayın: Bu sadece en iyi seçim değil, aynı zamanda Spacer’ların seçimi!

Hepinize sağlıklı bir gelecek dileriz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2020 22:18
Bu oyunu Bethesda fallout 5 ya sa fallout blabla diye cıkarsaydı alacağı puan 50-60 arasında olurdu. Tam bir fallout çakması neye göre puan veriliyor aklım almıyor. Eh senaryoKlon gameplay 2008 grafikleri, rezalet optimizasyon Karantinada sizin incelemenize güvenip aldım 3 saat dayanabilip sildim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.04.2020 11:39
Oyun 5 Nisan'da mı çıkıyor 5 Haziran'da mı? Ne yazdığınız anlaşılmıyor.

-------------------

Düzelttim arkadaşlar, dalgınlığıma gelmiş :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.04.2020 11:36
Oyun kalitesine ve rpg'sine laf etmiyorum da korrrrkunç kötü optimizeye sahip bu oyun nasıl switch'e gelecek ve nasıl olacak çok merak ettim..
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Outer Worlds, Nintendo Switch tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir