The Last of Us Part II özel Playstation 4 modeli duyuruldu

Ersin Kılıç 19.05.2020 - 15:58
Sony yaptığı açıklama ile birlikte The Last of Us Part II için özel olarak tasarlanan ve limitli sayıda olan Playstation 4 modelini geçtiğimiz dakikalarda duyurdu.

Çıkış tarihinin açıklanmasından sonra bir kez daha gün saymaya başladığımız The Last of Us Part II oyunu için özel bir Playstation 4 modeli duyuruldu. Oyuna özel olarak tasarlanan ve limitli sayıda üretileceği açıklanan bu özel sürümde tabi ki oyunda aşina olduğumuz motiflerin kullanıldığını görüyoruz. 

Last of Us Part II özel PS4 Bundle sürümü duyuruldu

Oyunun fragmanlarından alınan görüntüler ile süslenen duyuru videosunda konsola yakından bakma şansına da sahip oluyoruz. Başta da belirttiğim gibi konsol Limited Edition olsa da ne kadar üretileceği konusunda bir açıklama yapılmamış. Playstation 4 Pro modelinin tasarımına baktığımızda ise üzerinde Ellie'nin dövmesinin kullanıldığını görüyoruz. Aynı motifler Dualshock 4 üzerinde de yer alıyor. Ayrıca kontrolcü üzerinde oyunun logosu da bulunuyor. Oyunun fiziksel kopyasını da barındıracak olan bu özel sürümün 1 TB depolama kapasitesine sahip olduğu da belirtilmiş. Konsol tanıtımına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Not: Spoiler konusu sebebiyle üyelerimizin keyif kaçırıcı bir mesaj görmemesi için The Last of Us Part II haberleri yoruma kapatılmıştır.

The Last of US Part 2 hakkında;

Ertelenme haberinin ardından geçtiğimiz günlerde yaşanan sızıntı krizi sonrasında yeni çıkış tarihine kavuştuğumuz The Last of Us Part 2'de Ellie'nin önderliğinde yeni bir maceraya da atılacağız. Dünyanın çok daha acımasız bir hale geldiği oyunda joel ile olan durumun gidişatının işlendiği gibi yeni karakterler de oyunun hikayesine eklenmiş olacak. 

Salgın tarafından mahvolmuş Amerika Birleşik Devletleri'nde yaptıkları tehlikeli yolculuktan beş yıl sonra Ellie ve Joel, Jackson, Wyoming'de kendilerine bir hayat kurdular. Enfekte canlılar ve hayatta kalan çaresiz insanların oluşturduğu tehditlere rağmen, hayatta kalan insanlardan oluşan ve gelişmekte olan bu toplumda yaşayarak nihayet huzurlu ve düzenli bir yaşama sahip olmayı başardılar.

Vahşi bir olay sebebiyle bu huzur bozulduğunda Ellie, adaleti yerine getirmek ve intikam almak için amansız bir maceraya atılıyor. Ellie tüm sorumluları teker teker avlarken, yaptıklarının fiziksel ve duygusal açıdan yıkıcı etkileriyle yüzleşmek zorunda kalıyor.

The Last of Us Part II özel Playstation 4 modeli duyuruldu
İlginizi Çekebilir