The Last of Us Part 2 satışları iyi gidiyor

Berat Darıcı 5.05.2020 - 13:04
The Last of Us Part 2 Kuzey Amerika'da en çok satan ikinci PS4 oyunu olmayı başardı. Ayrıca oyunun yapım aşamasının tamamlandığı açıklandı.

PlayStation 4'ün çoğu oyuncuya göre en önemli oyunlarından birisi olan The Last of Us Part 2 pek çok sıkıntı yaşadı. Oyun belirsiz bir tarihe ertelendi. Ardından sızdırıldı. Sonra çok yakın bir çıkış tarihine kavuştu. Oyuncuların kafası karışık. Fakat anlaşılan hiçbir yaşanan olay bu oyunu oynamalarının önüne geçecek kadar büyük değil.

Oyun ertelendikten sonra ön siparişlerin iptal edilebileceği açıklanmıştı. Çıkışına az bir zaman kala şimdiyse oyunun satış miktarı ile ilgili bilgiler ortaya çıktı. The Last of Us Part 2 şu anda Amazon üzerinde en çok satan PlayStation 4 oyunlarından birisi olmuş durumda. Oyun Kuzey Amerika'da en çok satan ikinci PS4 oyunu. Birinci oyun ise Final Fantasy VII Remake. Kanada da oyun ilk üçe girerken Birleşik Krallık'ta Grand Theft Auto V 2020 yılında bile birinci sırada yer alırken yeni oyunumuz ikinci sıraya oturmuş durumda. Japonya'da ise oyun yine ilk üçe girmiş. Oyun, Naughty Dog tarafından yapılıyor ve Sony Computer Entertainment tarafından yayımlanıyor.

The Last of Us Part 2 satışları iyi gidiyor

The Last of Us Part 2 yapımı tamamlandı

Naughty Dog'un Instagram hesabı üzerinden oyunun yönetmeni Neil Druckmann oyunun tamamlandığını açıkladı. Druckmann açıklamasında "Şimdiye kadar yaptığımız en iddialı oyunu çıkaran ekibi tebrik ediyorum. Naughty Dog'da çalışan herkes adına size teşekkür etmek istiyorum. Büyük bir sabırsızlıkla beklediniz ve şimdi oyunumuzu oynamak için sadece birkaç haftaya ihtiyacınız var." dedi.

19 Haziran'da Türkçe alt yazı ve dublaj seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak olan oyun şu anda ön sipariş verilebiliyor. Druckmann'e göre oyun hakkında sızan bilgilerde ne görürseniz ya da duyarsanız duyun bir önemi yok. The Last of Us Part 2 PlayStation Store'da standart sürüm için 429,00 TL fiyat etiketine sahip. Oyunun dijital deluxe versiyonu ise 489 TL karşılığında satılıyor. Oyunun satışları 20 milyona yaklaşmış durumda.

Naughty Dog'un daha önce The Last of Us Part 2'nin yapımı için çalışanları zor şartlar altında çalıştırdığı ortaya çıkmıştı. Eğer serinin ilk oyununu oynamadıysanız The Last of Us Part 2 çıkış yapmadan önce oynasanız iyi edersiniz.

The Last of Us Part 2 satışları iyi gidiyor
İlginizi Çekebilir