GTA Online, 500 bin dolar hediye ediyor

Berat Darıcı 4.05.2020 - 11:34
Rockstar Games, GTA Online için 500 bin dolar hediye para dağıtıyor. Üstelik parayı harcamanız için oyun içinde pek çok indirim de başlamış durumda.

Grand Theft Auto 5, Rockstar Games'in göz bebeği. Peki GTA Online için ücretsiz 500 bin dolar kazanmak ister miydiniz? O halde yöntemi veriyorum. Oyuna girin ve paranızı alın. Çünkü tek yapmanız gereken GTA Online'a girmek.

Bu ayın sonuna kadar Grand Theft Auto 5'in çok oyunculu modu olan GTA Online'a girip bir süre oynarsanız 1 hafta içerisinde hesabınıza 500.000 dolar yatacak. Eğer hâlâ oyunu oynuyorsanız ya da geri dönmek için iyi fırsat arıyorsanız sanırım zamanı geldi. Rockstar Games hâlâ GTA Online'ı desteklemeye devam ediyor. COVID-19 döneminde oyunculara kendini hatırlatmak isteyen firma ücretsiz oyun içi para dağıtarak bunu başarmak istiyor gibi gözüküyor.

GTA Online, 500 bin dolar hediye ediyor

GTA Online içerisinde başlayan yeni indirimler 500.000 dolarınızı harcamanızda size yardımcı olacak

Oyunda parayı nereye harcayacağınızı bilmiyor musunuz? Sorun değil. Rockstar Games bunu da düşünmüş. GTA Online içerisinde çeşitli indirimler yapan firma Gece kulüplerinde %40, Pegassi Oppressor için %35, B-11 Strikeforce için %40 ve Declasse Hotring Sabre için %60 indirim gerçekleştiriyor.

Rockstar North tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayımlanan GTA 5 hâlâ Steam üzerinde en çok oynanan 4. oyun konumunda. Oyun, PlayStation 3 ve Xbox 360 için 17 Eylül 2013 tarihinde, PlayStation 4 ve Xbox One için 18 Kasım 2014 tarihinde, PC için ise 14 Nisan 2015 tarihinde çıkış yaptı.

ABD'de en çok satan ve Kâr eden Grand Theft Auto 5, hâlâ satılmaya devam ediyor. Eğer sizler de herhangi bir sebepten ötürü henüz oyunu satın alıp oynamadıysanız oyun Xbox Game Pass aboneleri için %20 indirimle satılmakta. Ayrıca oyunu PC için en ucuz nereden satın alacağınıza buraya tıklayarak bakabilirsiniz. Oyunumuzda diğer GTA oyunlarından farklı olarak 3 ana karakteri yönetiyoruz. Bunlar Michael, Franklin ve Trevor olmak üzere üç farklı isim. Oyundaki üç karakterden her birinin farklı alanlarda farklı yetenekleri ve güçleri bulunmakta. Karakterler arasında istediğiniz zaman geçiş yapabiliyorsunuz. Oyunun yükleme sürelerinin uzun olmasından dolayı SSD içerisine kurmanızı tavsiye ediyorum.

Grand Theft Auto Online içerisinde geniş bir karakter yaratma ekranı da bulunmakta. İstediğiniz cinsiyette boyda ve kiloda karakteri yüz hatlarına kadar çeşitli özelleştirmeler yaparak oluşturabiliyorsunuz. Oyunda kendi evinizi, arabanızı, uçağınızı ya da tankınızı satın alabiliyorsunuz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA Online, 500 bin dolar hediye ediyor
İlginizi Çekebilir