The Division 2: Warlords of New York için animasyon filmi yapıldı

Berat Darıcı 26.02.2020 - 11:03
3 Mart tarihinde çıkış yapacak olan The Division 2: Warlords of New York genişleme paketi için kısa bir animasyon filmi yayınlandı.

Massive Entertainment tarafından geliştirilen serinin ikinci oyunu  The Division 2'nin yeni genişleme paketi The Division 2: Warlords of New York için kısa bir animasyon filmi yapıldı. 3 Mart tarihinde yayınlanacak olan eklenti paketi hakkında detayları daha önce sizinle paylaşmıştık. Kısa bir özet geçmek gerekirse, seviye sınırı 40 oluyor. Oyuna 4 yeni yetenek ekleniyor. Yeni teçhizat ve yeni silahlar sizleri beklerken oyunda pek çok da etkinlik yapılacağı söyleniyor.

Ubisoft tarafından yayınlanan oyunun, genişleme paketi için bir de oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıda bulabilirsiniz. Serinin başladığı yer olan New York'a döndüğümüz bu güncelleme ile oyun nefes almaya devam edecek. Peki Gotham'ı ne kadar özlediniz?

Oynanış videosunda bir zamanlar aktivite ile dolu olan New York'un sakin bir yer haline geldiğini görmekteyiz. DLC'nin ilk bölümüne kısa bir bakış atılan video, karşımızda zorluk açısından kolay ve aynı taktikler ile atlatılabilen düşmanların izlenimini yaratıyor. Oyunun eklediği patronlar ise bu sıkıcılığı biraz da olsa gidermiş gibi. Muhtemelen oyun ilerledikçe çeşitlilikte artacaktır diye tahmin ediyorum.

The Division 2: Warlords of New York için animasyon filmi yapıldı

The Division 2: Warlords of New York güncellemesi oyuna tekrar hayat veriyor

Son zamanlarda hiç bitmeyen oyunların sayısı artmaya başladı. Eskiden MMORPG olarak karşımıza çıkan bu oyunlar son zamanlarda büyük ve yeni içeriklerin sürekli olarak eklenmeye devam ettiği genişleme paketleri ile hayatta tutulan oyunlar olarak karşımıza çıkıyor. Bitmiş olarak adlandırılan fakat aslında bitmeyen ve pek çok farklı yönden, grafik, oynanış, çökmeler, hatalar, yok olan karakter ve hatta açılmayan yönleri ile sıkıntı çıkaran oyunlar. Artık bu durum normal bir hal almaya başladı. Bakalım The Division 2 ne kadar daha hayatına devam edecek. Gönül ister her oyun en başından bu şekilde çıksın ve oynayalım. Bunu başaran oyunlar yok mu? Elbette var. Fakat sayıları gittikçe azalıyor.

Sokaklarda koşan köpekler ve rüzgarda uçan gazete parçalarının gözünüze çarpacağı yeni genişleme paketi oyuncuların tavsiyelerine büyük oranda odaklanmış. En azından firmanın söyledikleri bu şekilde. Oyunu Ubisoft, Microsoft ve Epic Games üzerinden satın alabiliyorsunuz. Sırasıyla mağazalara buraya, buraya ve buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

The Division 2: Warlords of New York için animasyon filmi yapıldı


Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.02.2020 12:58
Daha önce 20 saat kadar oynadım şimdi tekrar indirdim oyun gayet bol içerikli ve çok akıcı olmuş. Ben bayağı sevdim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.02.2020 19:24
gotham ne alaka? :D aklım bi anda batman oyununa gitmedi değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2020 16:55
Ultimate Edition'a sahip olanlar bu DLC'yi alabilecekler mi acaba?
GokhanKocaman54
GokhanKocaman54 27.02.2020 05:02
hayır tamamen ayrı bir paket.ultimate sürümde sezon 1 dahildi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Division 2: Warlords of New York için animasyon filmi yapıldı
İlginizi Çekebilir