Division 2 New York genişleme paketi duyruldu

Kağan Depboylu 12.02.2020 - 15:49
Division 2 için Warlords of New York DLC'si duyuruldu. Pek çok yeniliği beraberinde getirecek olan ek pakette New York'a geri dönüyoruz!

Division 2 New York genişleme paketi geliyor. Bir süredir aktif oyuncu sayısı konusunda sıkıntı yaşayan ve oyunculardan negatif eleştiriler alan Division 2 için umutlar henüz tükenmiş değil. Ubisoft, oyuncuların Division 2’ye olan ilgisini tekrar canlandırmak için sürpriz bir ek paket duyurdu. Duyurulan ek paket, oyunun çehresin değiştirecek yenilikleri ve düzenlemeleri de beraberinde getiriyor

Division 2 New York genişleme paketi geliyor

Başarılı sayılabilecek  çıkışının ardından, zaman içerisinde gelen çeşitli güncellemeler ve DLCler ile beraber, ilk günlerindeki parıltısını giderek kaybeden, oyunculardan tepki toplayan ve kullanıcı sayısı büyük oranda azalan Division 2, yeni duyurulan Warlords of New York ek paketi ile tekrar toparlanmaya hazırlanıyor.

Oyunun kreatif direktörü olan Yannick Banchereau’nun açıkladığına göre geliştirici ekip, Warlords of New York ek paketi üzerinde uzun süredir uğraşıyor. Aynı zamanda, geliştirici ekibin ek paket için düşündüğü yeniliklerin, oyunun fanları vasıtasıyla belirlendiğine de değinen Banchereau; DLC için alınan kararların temellerinin, İsveç’te, oyuncular ile birlikte düzenledikleri bir etkinlik sırasında atıldığını da ekliyor.

Division 2 New York genişleme paketi duyruldu

Washington DC’de başlayan hikayeyi, New York’a taşıyacak olan DLC’de, oyuncuların ilk oyundan aşina oldukları Aaron Keener karakterini avlamak üzere keşfe çıkabileceği yeni bölgeler bulunacak. Ek paketin getirdiği bir diğer yenilik de sezonlar. Eklenecek olan sezon sistemiyle, belli dönemlerde geniş çapta etkinlikler düzenlenecek ve oyuna farklı görevler eklenecek. Warlords of New York’la beraber level-cap 40’a yükselecek ve ayrıca en yüksek seviyeye ulaşan oyuncular, Diablo 3’teki peragon sistemine benzer bir sistem ile yeteneklerini geliştirmeye devam edebilecek. Yeni oyuncular, Warlords of New York DLC’sine direkt olarak 30 level bir karakter ile başlayabilecek. Oyunu DLC’den önce oynayan oyuncular ise halihazırda 30 level olan karakterlerini Warlords of New York’a taşıyacaklar. 30 level olan oyuncular, Warlords of New York hikayesini bitirene dek DLC’ye bağlı kalacaklar, ancak sonrasında Washington DC ve New York arasında özgürce seyahat edebilecekler.

Yeni skiller, elden geçirilmiş seviye atlama ve eşya sistemi, yenilenmiş kullanıcı arayüzü gibi kritik iyileştirmeleri de içerecek olan ek paketin çıkış tarihi ise 3 Mart olarak açıklandı. Warlords of New York’u; Division 2 sahibiyseniz 179 TL’ye, değilseniz Division 2 ile birlikte 270 TL’ye satın alabilirsiniz.

Dilerseniz Division 2 inceleme sayfasına göz atabilirsiniz.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2022 21:00
merhaba bu oyun Tom Clancy's The Division 2 Warlords Of New York Year 2 Pass ne anlama geliyor year 2
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2020 19:07
merhaba bu oyun ek paketmi yani bu oyunu satın aldığım zaman ana oyun Division 2 almış oluyorum acaba yardımcı olucak kimse varmı
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2020 12:54
yardımlarınız için tşk ederim çok yardımcı oldunuz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
emc
emc 14.02.2020 16:03
Oyun PS4 store da % 90 indirim, gördü. Ultimate sürümünü Epic Games'den 30 TL gibi bir fiyata satın alanlar oldu. Aman diyeyim almak isteyenlere uyarım fazla para vermeyin bu oyuna...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2020 20:18
Oyuna gelen eleştiriler baştan beri pvp içindi. Pve zaten iyiydi şimdi daha da iyi olacak gibi. Pvp kısmı da iyi olursa türünün en iyi oyunlarından hatta açık dünya tps olarak doğal olarak en iyi oyun olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2020 09:26
Bedava gelmeyecek ultimate sürüm alanlara. Oyun year 2 'ye dahil. Mecburen paketi almak zorundasınız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Division 2 New York genişleme paketi duyruldu
İlginizi Çekebilir