Tesla, kablosuz akıllı telefon şarj cihazını tekrar piyasaya sürecek!

Ege Erkek 11.09.2018 - 03:56
Hem de indirimli fiyatıyla!

Elektrikli araçlar üreten Amerikan firması Tesla, geçen ayın sonlarına doğru hızla tükenen kablosuz akıllı telefon şarj cihazının yaklaşık 15 dolarlık bir indirim ile çevrimiçi satış yapan mağazasına geri döneceğini açıkladı. Önceki fiyatı 69 dolar olan şarj aletinin fiyatı hakkında konuşan şirket, şunları söyledi: "Ağustos ayında çok kısa bir sürede stoklarımızdan tükenen şarj cihazımızın fiyatında bir değişiklik yapmayı düşünüyoruz. Değişiklik yapmamızın sebebi, daha fazla kitleye ulaşabilmek adına aynı modeli daha fazla üretme hedefimizin olmasıdır."

Tesla, kablosuz akıllı telefon şarj cihazını tekrar piyasaya sürecek!

Geçtiğimiz ayda beyaz ve siyah renkte sade ve Apple benzeri bir tasarım ile kullanıcıların beğenisine sunulan şarj aleti, 6,000 mAh batarya ve 5W güç birimi özellikleriyle satışa sunulmuştu. Aslında firma tarafından henüz resmi olarak duyurulmayan ilgili "yeniden üretim projesi", bir Twitter kullanıcısının Tesla markasına şarj aleti ile ilgili sorduğu bir soruyla ortaya çıkmış oldu. Amerikan şirketi, kullanıcının sorusuna verdiği cevapta şunları dile getirdi: "Oldukça sıkı (güçlü) bir müşteri talebinden dolayı depolarımızdan tükenmiş olan kablosuz şarj aygıtımızı yeniden piyasaya süreceğiz. Bu cihazdan daha fazla üreterek, ürünümüzün fiyatını 49 dolara düşürebiliriz. Şarj aletimizi almak için daha önce 65 dolar ödeyen kullanıcılarımıza, tıpkı sizin gibi, yerel satış vergisi dahil on altı dolarlık bir para iadesi (geri ödeme) yapacağız. Bu tutar, sipariş numaranızla ilişkili kredi kartına iade edilmiş olacaktır. Saygılarımızla."

Tesla, indirimli sürümün ne zaman çevrimiçi mağazasına geri döneceğini henüz belirtmedi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2018 10:52
Elon Musk 'ı kovup şarj cihazı mı satmaya başladılar. Elon Musk "bunları alın az çok demeyin destek olun" deseydi bulur buluşturur alırdım :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tesla, kablosuz akıllı telefon şarj cihazını tekrar piyasaya sürecek!
İlginizi Çekebilir