Terminatör: Zero İlk Fragmanıyla Armageddon'a Hazır

Tunay Şahin 16.07.2024 - 13:07
Terminatör: Zero, heyecan verici fragmanıyla dikkat çekiyor. Yeni anime dizisi 29 Ağustos'ta Netflix'te yayınlanacak.

Netflix, Skydance, Production I.G, Masashi Kudo ve Mattson Tomlin imzalı yeni Terminator anime dizisi için bir fragman yayınladı. Fragman, diziye ilk bakış imkanı sunuyor.

Terminatör: Zero Fragmanı Yayınlandı

Timothy Olyphant, Rosario Dawson, Sonoya Mizuno, André Holland ve Ann Dowd'un seslendirdiği Terminatör: Sıfır, Skynet ile rekabet edebilecek bir yapay zeka geliştiren bilim adamı Malcolm Lee'nin hikayesini konu alıyor. Lee, kendisini ve üç çocuğunu bilinmeyen bir robot suikastçı tarafından takip edilirken bulur.

Fragman çok fazla bilgi vermese de, kimse Terminatör serisinin diğer yapımlarına benzemediğini iddia edemez. Yüzlerinin yarısı eksik olan Android'ler, nükleer kıyamet ve havalı görünen bir kadın kahraman gibi klasik unsurlar fragmanda yer alıyor. Ayrıca, fragmanda parka giyen bir T-800 ve sarı bir yağmurluk giymiş küçük bir mağara arama-kurtarma robotunun çarpıcı yeni görüntüleri de bulunuyor.

Fragman, "sandığınız şey bu değil" sözünü vererek, tanıdık malzemelere yeni ve yıkıcı bir yaklaşım sunacağı izlenimini veriyor. Ancak sonunda da belirtildiği gibi, "geri dönüş yok, aslında değil". Bu yüzden ne olacağını kestirmek zor.

Terminatör: Zero, 29 Ağustos'ta yalnızca Netflix'te yayınlanacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2024 16:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.07.2024 21:54
Terminator 1 'e selam çakılmış
Kalan Karakter: 300 Gönder
Terminatör: Zero İlk Fragmanıyla Armageddon'a Hazır
İlginizi Çekebilir