Tales of Arise ertelendi

Özgür Deveci 29.06.2020 - 00:42
Bandai Namco tarafından geliştirilen ve yayınlanacak aksiyon rol yapma oyunu Tales of Arise, 2020 sonrasına ertelendi.

Bandai Namco tarafından geliştirilen ve yayınlanacak aksiyon rol yapma oyunu Tales of Arise, 2020 sonrasına ertelendi. Oyunun yapımcısı Yusuke Tomizawa erteleme kararı ile ilgili koronavirüs pandemisinin geliştirme sürecinin bazı noktalarını etkilediğini, istenilen kaliteye ulaşmak ve öngörülen muhteşem deneyimi sunmak için ek süre gerekeceğini belirtti. Çıkış tarihi ise açıklanmadı.

Tales of Arise ertelendi

Tales of Arise ertelendi

Yusuke Tomizawa erteleme kararı ile ilgili "Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 küresel salgını, oyunun geliştirme sürecini bazı noktalarda etkilemesine rağmen, ekibin uyum sağlaması için elinden gelenin en iyisini yaptığını, ancak istenilen kaliteye ulaşmak ve öngördüğümüz muhteşem deneyimi sunmak için daha fazla zamana ihtiyacımız olacağını belirtmek isterim. Bu nedenle Tales of Arise için lansman tarihini ertelemeye karar verdik. Paylaşacağımız daha fazla ayrıntıya sahip olduktan sonra yeni bir güncelleme sağlayacağız. Bu arada şunu da belirtmek isterim ki, mevcut durumumuz geliştirme ekibimizin kararlılığı kesinlikle zayıflatmadı." ifadelerinde bulundu.

Dahna gezegeninde, erdemlilerin ve kutsalların diyarı olan gökyüzündeki Rena gezegenine her zaman büyük saygı duyuldu. Nesilden nesle aktarılan hikayeler hayata geçti ve Dahna'lılara gerçekleri unutturdu. 300 yıl boyunca Rena, Dahna'yı gezegenin kaynaklarını sömürerek ve insanların onurlarıyla özgürlüklerini yok ederek yönetti. Hikayemiz farklı dünyalarda doğan, kaderlerini değiştirip yeni bir gelecek yaratmak isteyen iki kişiyle başlıyor. Yeni karakterler, güncelleştirilmiş dövüş sistemi ve klasik Tales of oynanış mekanikleriyle dünyaca ünlü Tales of serisinin sıradaki bölümü Tales of Arise'ı deneyimleyin.

• Sonraki bölüm - Tales of serisinin Unreal Engine 4 tarafından güçlendirilmiş nefes kesici HD grafiklerle hayat bulan bir sonrakini bölümünü deneyimleyin.

• Dinamik aksiyon RPG - Güncelleştirilmiş savaş sistemiyle klasik Tales of oynanışını koruyan dinamik Aksiyon RPG

• Zengin hikaye - Canlı bir dünyaya ve yeni karakterlere sahip zengin hikaye

• Nefes kesici animasyon - Ufotable tarafından oluşturulan yüksek kaliteli animasyon

PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmesi planlanan oyunun Tokyo Game Show 2019 etkinliğinde yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2024 02:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2020 20:10
Uzun zamandır heyecanla beklediğim bir oyundu ertelenmesine üzüldüm, inş ertelemeyle beraber daha güzel şekilde karşımıza çıkarırlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tales of Arise ertelendi
İlginizi Çekebilir