Surviving Mars'ın ilk ek paketi sizi uzay yarışına davet ediyor

Korhan ONUK 15.11.2018 - 16:11
Soğuk savaş dönemini uzayda yaşama zamanı.

Paradox Interactive tarafından yayımlanan Surviving Mars, 15 Mart 2018 tarihinde çıkış yapmıştı. Oyun inceleme sitelerinden olumlu yorumlar alan yapım için Space Race adındaki ilk ek paket bugün yayımlandı. 

Amerika ve Sovyetler Birliği'nin savaşı Mars'a taşınıyor.

Space Race ek paketi, ana oyunun mekaniklerini kullanacak. Oyuncular Amerika ile Sovyetler Birliği arasındaki savaşta yerlerini alacaklar. Soğuk Savaş döneminden esinlenen ek pakette, diğer koloniler ile kaynak ve başarım yarışına girişeceğiz.

Space Race'de bütün kolonilerle rakip olmak zorunda olmayacağız. İstediğiniz kolonilerle anlaşmalar yapabilir, ticaret yolları oluşturarak onları destekleyebilirsiniz. Hatta rakiplerinizin yerleşimlerinde işinize yarayacak vatandaşlar bulursanız, onları kendi koloninize alabilirsiniz. 

Oyunda bu söylediklerimizi gerçekleştirmek için paraya, para için de sponsorlara ihtiyacınız olacak. Her sponsorun oyunda kendine özel bir binası ve aracı yer almakta. Ek paketle birlikte Japonya ve Brezilya oyuna eklenen yeni sponsorlar olacak. 

Oyuna Space Race ek paketiyle birlikte Marsvision Song Contest içeriği de eklenecek. Bu paket sponsor ülkelerin şarkılarını içeriyor. Ayrıca eklenen Colony Design Set, 25 farklı yeni binayı da oyuna ekliyor. 

Steam üzerinden bugün satışa çıkan Space Race'in fiyatı şu an % 10 indirimle birlikte 19.80 TL. Marsvision Song Contest ve Colony Design Set ile birlikte satın almak isterseniz, % 10 indirimle 28,80 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Eğer ki oyunun Season Pass'ine sahipseniz bu içeriklerin hesabınıza direkt ekleneceğini de belirtelim. 

Surviving Mars, Space Race ek paketiyle oyunu bir adım daha öteye götürüyor gibi gözüküyor. Genel olarak baktığımızda oyunun bir yarış ortamı oluşturması başarılı bir iş gibi duruyor. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Surviving Mars'ın ilk ek paketi sizi uzay yarışına davet ediyor
İlginizi Çekebilir