Sunset Overdrive PS5 Portu İptal Edildi

Tunay Şahin 27.06.2024 - 00:25
Sunset Overdrive PS5 portu iptal edildi. Insomniac Marvel's Wolverine'e odaklanıyor olsa da hayranlar umutlarını koruyor.

Sunset Overdrive PS5 portu gerçekleşmeyecek çünkü Insomniac Marvel's Wolverine'e odaklanmış durumda. Oyun, 2014 yılında Xbox ve PC için piyasaya sürülmüş ve eleştirmenler ile izleyiciler tarafından büyük beğeni toplamıştı. Xbox şu anda bu IP'nin yayın haklarına sahip, ancak IP'nin sahibi Microsoft muhtemelen üçüncü taraf baskısından sonra projeye onay vermemiş gibi görünüyor.

Wolverine'e Odaklanmak İçin Sunset Overdrive PS5 Portu İptal Edildi

Stüdyo Sony tarafından satın alınmadan önce Insomniac Sunset Overdrive'ı geliştirmişti. Xbox'a özel bir oyun olan Sunset Overdrive, izleyiciler ve eleştirmenler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Zamanına göre öne çıkan bazı harika eğlence unsurlarına sahipti.

Sunset Overdrive PS5 Portu İptal Edildi

Birçok kişi oyunun PS5 versiyonu hakkında spekülasyonlar yaparken, Insomniac söylentileri reddetti ve şu anda bir Sunset Overdrive PS5 portu için herhangi bir plan olmadığını belirtiyor.

Bu, Insomniac'ın başka bir oyun için seriyi ilk kez iptal edişi değil. Geçtiğimiz yıl Insomniac'tan sızan bilgiler, stüdyonun Marvel's Spider-Man'e odaklanması nedeniyle Sunset Overdrive 2'nin iptal edildiğini ortaya koymuştu. Ancak hayranlar Sunset Overdrive'ın daha fazla ilgiyi hak ettiğini düşünüyor. Hala öne çıkan oynanış mekaniklerine sahipti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2024 03:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sunset Overdrive PS5 Portu İptal Edildi
İlginizi Çekebilir