Street Power Football 25 Ağustos'ta çıkıyor

Özgür Deveci 2.07.2020 - 16:31
SFL Interactive ve Gamujan tarafından geliştirilen arcade sokak futbolu oyunu Street Power Football'un çıkış tarihi açıklandı.

Geliştirici SFL Interactive ve yayıncı Maximum Games, arcade sokak futbolu oyunu Street Power Football'un çıkış tarihini açıkladı. Oyun, 25 Ağustos 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve Steam aracılığıyla PC platformları için çıkacak. Oyunun PC sistem gereksinimleri ise henüz açıklanmadı.

Street Power Football için duyurulan freestylerlar arasında Soufiane Bencock, Aguska Mnich, Michal Rycaj, Yoanna Dallier, Andreas Freestyle, Yo Katsuyama, Kazane Flower Boy Shimazaki, CrisFreestyle, Peter Karasek, Laura Biondo ve Boyka Ortiz gibi ünlü isimler yer alıyor.

Street Power Football 25 Ağustos'ta çıkıyor

SFL Interactive ve Gamujan tarafından geliştirilen, Maximum Games tarafından yayınlanacak olan arcade sokak futbolu oyunu Street Power Football, 25 Ağustos'ta PC ve konsollar için çıkıyor. Bu atari stili sokak futbolu deneyiminde salaş tarz ve yüksek enerjili aksiyon bir araya geliyor. Oyunda sokak kralı olmak için statünü yükseltirken, muhteşem modlar ve oyun alanlarında futbol efsaneleriyle veya arkadaşlarınla karşılaş, hileleri serbest bırak ve süper güçleri ez. Oyunun temel özellikleri ise şöyle sıralandı.

Önemli Özellikler

Sokak Kralı Ol: Sokak efsanesi Sean Garnier koçluğunda karakterinle sokakları nasıl yöneteceğini öğren.

Takımı Bir Araya Topla: Arkadaşlarını topla ve 4 yerel oyuncuya kadar ya da çevrimiçi parti oyunuyla sokak stilini serbest bırak!

Altı Benzersiz Oyun Modu: Dansımsı Freestyle, 3v3 Sokak Futbolu, Trick Shot, Panna Cage savaşları ve fazlası!

Stilli Oyna: Takımını sokak modası, özel emojiler ve dövmelerle özelleştir!

Otantik Sokak Stili Kültürü: Black Eyed Peas, DJ Snake ve Snap gibi sanatçıların coşkulu parçalarıyla Sean Garnier, Liv Cook, Melody Donchet vb. efsanelerle yan yana oyna.

Şu an için perakende mağazalarda ön siparişe açılan oyunun dijital ön siparişleri 13 Temmuz tarihinde açılacak. Son olarak oyunun duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Street Power Football 25 Ağustos'ta çıkıyor
İlginizi Çekebilir