Still Wakes the Deep İlk Bakış

Murat Oktay 2.04.2024 - 17:06
The Chinese Room tarafından geliştirilen Still Wakes The Deep korku oyununda, 1980'lerin İskoçya'sında doğaüstü bir korkuyla yüzleşeceğiz.

Bağımsız oyun geliştirici The Chinese Room tarafından geliştirilen ve Rob McLachlan'ın tasarım liderliğindeki Still Wakes the Deep, oyuncuları 1980'lerin İskoçya'sının kuzeyinde, denizin ortasında mahsur kalmış Beira D petrol platformunun, karanlık ve gizemli dünyasına çekiyor. Bu anlatı odaklı korku macerasında amacınız, kesilen iletişim hatları ve umutsuzca hayatta kalmaya çalışırken yaşanan bir dizi gizemli olayı çözmek. Oyun, sizi sürekli tedirgin eden, bilinmeyen bir güç tarafından avlarken, ölümcül tehlikelerle dolu bir ortamda kurtuluş yolunu aramaya zorluyor.

Still Wakes the Deep - 1

Still Wakes the Deep: Kuzey Denizi'nin Karanlık Sularında Bir Hayatta Kalma Mücadelesi

Oyunda, Kuzey Denizi'nin karanlık ve dondurucu sularında, tehlikeli çevresinde ve şiddetli bir fırtınanın ortasında hayatını kurtarmaya çalışan bir deniz platformu işçisini canlandırıyorsunuz. İletişim hatları kesilmiş, kaçış yolları yok olmuş ve geriye sadece, gemiye sızan anlaşılmaz korkuyla yüzleşmek kalmıştır. Ekip arkadaşlarınızı bulmak ve mümkünse onları hayatta tutmaya çalışmak zorundasınız. Sel basan koridorlarda koşacak, fırtına tarafından dövülen dış güvertelerde tırmanacak ve yüzeceksiniz. Durmak bilmeyen, korkunç bir düşmanla yüzleşecek ve belki de bir gün ailenizi tekrar görebileceğiniz umuduyla dua edeceksiniz.

Yapım, silahsız ve savunmasız bir biçimde, bilinmeyen bir tehditle yüzleşmeleri gereken gerilim dolu bir atmosfer sunuyor. Kaza sonrası parçaları bir araya getirerek olan biteni anlamaya çalışırken, platformda korkunç şekilde katledilmiş insanların hikayeleriyle bezenmiş. Oyunun kurgusu, 70 ve 80'lerin ikonik korku filmlerinden esinlenmiş, bu da atmosferine derin bir gerilim ve esrar katıyor.

Still Wakes the Deep - 2

Klasik korku filmlerinin ürkütücü estetiğini yansıtan bir hikaye ile modern oyun mekaniğini birleştiren oyunda, herhangi bir silah, zırh veya özel güç kullanmadan, zekalarını ve çevrelerini kullanarak hayatta kalmaya ve ilerlemeye çalışacağız.

Anlatı odaklı birinci şahıs korku oyunu, geliştiricinin önceki başarılı projeleri Amnesia: A Machine for Pigs, Everybody’s Gone to the Rapture ve Dear Esther gibi eserlerin mirasını taşıyor. Ayrıca firmayı, macera oyunu Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ile de tanıyoruz.

Still Wakes the Deep - 3

Xbox Series X/S ve Game Pass platformlarında 18 Haziran'da yayınlanacak olan Still Wakes the Deep, korku ve macera türlerindeki oyuncular için unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Still Wakes the Deep - 4

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 15:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2024 01:44
Nedir bu? Meteor mu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2024 23:08
Video yu izledim.Yiieeaaanie bilemedim vakit kaybı gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Still Wakes the Deep
İlginizi Çekebilir