Starbucks'tan Harry Potter için kahve hamlesi gelmiş durumda.

Furkan Güler 8.01.2018 - 13:22
Starbucks menüsüne özel içecekler geliyor.

Dünyanın en büyük kahve zinciri olan Starbucks, bu sefer de Harry Potter evreninin meşhur meşrubatlarına al atıyor. Mağazalarında devamlı olarak yeni kahve türlerini müşterilerine sunan Starbucks, hatırlayacağımız üzere geride bıraktığımız yıl kısa bir süreliğine "Unicorn frappucino" isimli özel bir kahveyi satışa sunmuştu. Oldukça büyük bir ilgi ile karşılaşan Unicorn frappucino'dan sonra bu sefer de Harry Potter evreninin Butterbeer içkilerini göreceğiz.

Starbucks, Harry Potter'a el attı

Butterbee latte ve Butterbeer frappucino isimleri altında satılacak olan kahvelerin tadının nasıl olacağını hayranlar merak ediyor. Ayrıca Harry Potter evreninde bu içeceklerin az oranda da olsa alkol içerdiğini belirtelim. İki içeceğin de şekerli olacağını belirten Starbucks, tadına ulaşması imkansız olan bu büyülü içeceklerin bir benzerini yakında müşterilerine sunacak.

Ancak kahvelerin ülkemizde satılıp satılmayacağı henüz belli değil. Keza Unicorn frappucino da ülkemizde satılamamıştı. Belki Starbucks yöneticileri radikal bir karar alıp Butterbee latte ve Butterbeer frappucino kahvelerini ülkemizde satışa sunar. Ancak satışa sunsa bile muhtemelen bu kahveleri büyük mağazalarda bulabileceğiz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 19:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.01.2018 16:36
kapitalizm.
MK Okuru
MK Okuru 9.01.2018 23:59
:D.
MK Okuru
MK Okuru 9.01.2018 11:58
kahrolsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Starbucks'tan Harry Potter hamlesi
İlginizi Çekebilir