Star Wars: The Rise of Skywalker'ın son fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 22.10.2019 - 10:44
Yeni fragmanda hikaye adına önemli ipuçları var

Yeni üçlemeyi sonlandıracak olan ve Star Wars hayranlarının büyük bir merakla beklediği Star Wars Episode IX: The Rise Of Skywalker filminin son fragmanı da yayınlandı. Yerini teaser videolarına ve reklamlara bırakacak olan bu son fragmanda hikaye adına önemli sahnelere de yer verilmiş.

Star Wars: The Rise Of Skywalker'ın son fragmanı yayınlandı

Filmin ilk fragmanı hatırlarsanız Disney'in gerçekleştirmiş olduğu D23 etkinliğinde gelmiş ve bu fragmanın sonunda büyük bir sürpriz ile karşılaşmıştık. Yine aynı izleri çok daha kuvvetli sahneler ile bu son fragmanda da görüyoruz. Spoiler vermek istemiyorum ama filmin en çok merak ettiğim kısmının da bu olduğunu söyleyebilirim.

Sidious dışında tabi ki fragmanın ana odağına Rey ve Kylo Ren oturtulmuş. Her üçlemenin sonunda olduğu gibi iki önemli karakter arasında yine amansız bir düello izleyeceğiz gibi duruyor. Fragmanın bir diğer dikkat çeken noktası ise savaş öncesi sahnelere bol bol yer vermiş olması. Beklenen büyüklükte bir savaş izleyeceğimizi şimdiden söyleyebiliriz. Filmin bu fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2024 05:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.10.2019 11:54
Rey ve Kylo nun öpüşme ve sevişme sahnelerini beklemekten seriyi tamamladık. Umarım filmi de fragmanları kadar güzeldir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: The Rise of Skywalker'ın son fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir