Star Wars: The Bad Batch ikinci sezonu geliyor

Murathan Özlü 5.08.2021 - 18:01
İlk sezonunun sonuna yaklaşırken Star Wars: The Bad Batch için ikinci sezon duyurusu geldi.

Disney+ da yayınlanan Star Wars: The Bad Batch dizisinin henüz ilk sezonu bitmeden ikinci sezonunun geleceği duyuruldu. 2022 yılında Disney+ platformuna gelecek olan yeni sezon, resmi Star Wars twitter hesabı tarafından duyuruldu. Duyuruda, yarından itibaren yayına girecek -ve iki bölümden oluşacak- birinci sezon finalinin ardından hayranların dizinin ikinci sezonu için hazır olmaları öneriliyor.

Star Wars: Bad Batch zaman dilimi ve konusu

Bad Batch'in yönetmeni Dave Filoni, dizinin ikinci sezonunun duyurulmasının ardından yaşadığı heyecanı paylaştı. Filoni;

" Tüm Lucasfilm Animation takımı ve kendi adıma dizinin hayranlarına ve Disney+ platformuna, Bad Batch'in hikayesini devam ettirme şansını bize sundukları için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Star Wars

Clone Wars'un bıraktığı yerden hikayeyi devam ettiren Bad Batch,  Klon Kuvveti 99 adında bir grup elit ve deneysel klonun Star Wars evrenindeki maceralarını anlatıyor. Klon Ordusu'nda yer alan kardeşlerinden genetik açıdan farklı olan bu klonlar, her birini sıradışı askerler yapan özelliklere sahip ve galakside kendilerine bir yer bulmaya çalışırken paralı askerlik yapıyorlar.

Hali hazırda 16 bölümü geride bırakan dizinin finali yarın (6 Ağustos) yayınlanacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 10:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
razor007
razor007 5.08.2021 21:01
star wars serisinin BerBad serisi olmayı başardı. Allah aşkına bu seriyi disney 'in elinden alın, daha fazla çöp olmasın bu seri. Clone Wars gibi bir efsaneye leke sürüyor.
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2021 22:54
E ikisinin de arkasında Dave Filoni var? Clone Wars'da karakter havuzu çok genişti o yüzden çok daha ilginçti ama Bad Batch kötü diyenin de alnını karışlarlar. Bugüne kadar hiçbir Clone Wars fanının laf ettiğini duymadım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: The Bad Batch ikinci sezonu geliyor
İlginizi Çekebilir