Square Enix, Outriders için yeni bir çıkış tarihi duyurdu

Alparslan Gürlek 7.01.2021 - 12:26
People Can Fly tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan Outriders üçüncü kez ertelendi ve Şubat ayında bir demo yayınlanacak.

Square Enix tarafından yayınlanacak ve daha önce Fortnite, Bulletstorm gibi oyunları geliştiren People Can Fly tarafından geliştirilen Outriders için yeni bir duyuru söz konusu. Son zamanların modası "erteleme" kelimesi yerine "çıkış tarihini değiştirme" kullanılarak oyun için yeni bir çıkış tarihi duyuruldu. Buna ek olarak oyun çıkmadan önce oyuncuların deneyimlemesine olanak sağlamak için Şubat ayında bir demo yayınlayacaklarını da belirttiler. 

Outriders demosu 25 Şubat tarihinde yayınlanacak

Outriders için Twitter üzerinden yapılan bir duyuru ile oyunun yeni çıkış tarihi 1 Nisan 2021 olarak belirtildi. Ayrıca bunun bir şaka olmadığını da vurguladılar. İlk etapta oyun için 25 Şubat tarihinde bir demo yayınlayacaklarını, bunun oyun çıkmadan önce oyuncuların bütün sınıflarla oyunun ilk birkaç saatini oynamalarına olanak sağlayacağını belirttiler. Yapılan duyurunun tamamı şöyle:

Square Enix, Outriders için yeni bir çıkış tarihi duyurdu

"Oyuncuların Outriders gibi yeni bir IP'yi piyasaya sürülmeden önce deneyimlemelerinin önemli olduğuna inanıyoruz. Böylece oyunu iş sipariş vermek, satın almak veya oynamak konusundaki kararınızı kendiniz verebileceksiniz.

Bu nedenle 25 Şubat 2021'de ücretsiz bir demo yayınlayacağımızı ve herkese oyunun ilk birkaç saatini hem tek oyunculu hem de kooperatif olarak dört sınıfla oynama şansı vereceğimizi duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Ayrıca karakteriniz ve ilerlemenizi tam sürüme sorunsuz şekilde taşıyabileceksiniz.

Lafı geçmişken, Outriders'ın çıkış tarihini 1 Nisan 2021'e taşımaya karar verdik (şaka değil). Bu fazladan zamanı oyuna ince ayar yaparak ve lansmanda harika bir oyun deneyimi sunmaya odaklanarak geçireceğiz."

Stüdyonun da duyurduğu gibi Square Enix tarafından yayınlanan Outriders 1 Nisan 2021 tarihinde çıkacak. Daha öncesinde ise oyunu deneyimlemek isteyen herkes için 25 Şubat 2021 tarihinde ücretsiz bir demo yayınlanacak. Bilim kurgu temalı oyun PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X / S, PC ve Stadia için piyasaya sürülecek. Bütün bu platformlarda da tam çapraz oyun desteğine sahip olacak. Son nesil konsollarda oyuna sahip olanlar da yeni nesil konsollarına ücretsiz şekilde yükseltme yapabilecekler. People Can Fly New York stüdyosu ve Just Cause 3'ün yönetmeni tarafından yönetilen bir "orijinal AAA oyunu" geliştiriyor.

Peki sizler bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 09:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Square Enix, Outriders için yeni bir çıkış tarihi duyurdu
İlginizi Çekebilir