Spiderman: Far From Home için hayran posterleri gelmeye başladı

Ersin Kılıç 26.06.2018 - 13:11
Spidey bu sefer çok uzakta

Marvel Sinematik Evreni oyuncuları arasında Spoiler vermekte birer dünya markası olan 2 tane isim bulunuyor. Bunlardan bir tanesi Hulk, yani Bruce Banner karakterini canlandıran Mark Ruffalo, diğer ise Örümcek Adam, yani Peter Parker karakterine hayat veren Tom Holland. Geçtiğimiz günlerde Tom Holland yine kendini tutamamış ve yeni Spider-Man filminin adını yanlışlıkla ortaya çıkarmıştı. İşte daha sonra Kevin Feige tarafından doğrulanan Spider-Man: Far From Home için hayran çalışmaları da gelmeye başladı.

Spider-Man: Far From Home filmi için poster geldi

Daha önce efsane posterlere imza atan Boss Logic tarafından yayınlanan bu yeni postere baktığımızda Spider-man'i gerçekten de evinden çok uzakta görüyoruz. Üzerinde ise simbiyot benzeri bir şey göze çarpıyor. Film için Spider-Man'in uzayda olması çok ama çok düşük bir ihtimal olsa da hayran yapımı bu posterde bu şekilde resmedilmiş.

Daha önce devam filminde Spider-man'in Londra'da da olacağı açıklanmıştı. Filmin adı da muhtemelen bu nedenle, yani New York dışında da geçeceği için Far From Home olarak adlandırılmış. Yine de çok daha uzakta resmedilen bu posterin de gayet hoş olduğunu kabul etmek gerekiyor.

Spiderman: Far From Home için başarılı bir hayran posteri

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 17:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.06.2018 15:48
artık simbiyot kostümünü görmek istiyoruz. MAXİUMM BEYBEEE !!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spiderman: Far From Home için başarılı bir hayran posteri
İlginizi Çekebilir