Söylenti: Tales from the Borderlands 2 geliştiriliyor

Burak Oruç 7.02.2020 - 10:29
Yeni bir söylentiye göre Tales from the Borderlands 2 ve Poker Night 3 geliştirme aşamasında.

Telltale Games, 2018 yılında üzerinde çalıştıkları bütün projeleri durduklarını ve planlanan gelecek projelerin tümünü iptal ettiklerini duyurmuştu. Bu haber bütün oyun dünyasını şoka uğratmış ve Telltale oyunlarını sevenleri derinden üzmüştü. Buna rağmen geçtiğimiz dönemlerde Telltale Games, The Wolf Among Us 2’nin geliştirilme sürecini yeniden başlattıklarını duyurarak bir nevi geri döndüklerini de açıklamış oldu. Ayrıca Telltale'in Batman Shadows Edition üzerinde çalıştıklarını da biliyoruz. Firmanın sahipliği geçtiğimiz Ağustos ayında el değiştirmişti. Şüphesiz Telltale Games’in bu hareketliliğinde bu durumun büyük etkisi var.  

İki yeni Telltale Games oyunu geliştirliyor

Yeni bir söylentiye göre Tales from the Borderlands 2 ve Poker Night 3 geliştirme aşamasında. Söylentinin kaynağı “Hereitismydude” isimli bir Reddit kullanıcısı. Söz konusu kullanıcı The Wolf Among Us 2’nin yeniden geliştirilmeye başlanması ve Telltale Batman Shadows Edition hakkında yaptığı isabetli sızıntılarla tanınıyor. Konu Telltale Games olduğunda bu kullanıcının yaptığı sızıntıların doğruluk payının yüksek olduğu düşünülüyor. Tales from the Borderland 2, Telltale Games ve AdHoc Studio ortaklığında geliştiriliyormuş. AdHoc Studio, eski Telltale çalışanları tarafından kurulan bir stüdyo.

Telltale Games’in üzerinde çalıştığı söylenen bir diğer oyun ise Poker Night 3. Yeni Poker Night oyununun Poker Night 3 ismi ile mi çıkacağı yoksa yeni bir isimle çıkarılıp serinin baştan mı başlatılacağı henüz net değil. Daha önce hiç Poker Night oynamamış olanlar için biraz bahsetmek gerekebilir. Poker Night, Telltale evreninde yer alan karakterler ile Telltale evrenindeki mekanlarda poker oynadığımız bir oyun.

The Wolf Among Us 2’nin geliştirme sürecinden de bazı yeni haberler var. Oyunun ön geliştirme süreci tamamlanmış. Yani teknik altyapısı hazır diyebiliriz. Adhoc Studio’daki geliştiricilerin senaryoları netleştirmeleri bekleniyormuş. Poker Night 3 ise Telltale Games’deki geliştiricilerin The Wolf Among Us 2’nin hikayesinin netleşmesini beklediği süreçte geliştirilmeye devam ediyor. Eğer hikaye netleşene kadar bitiremezlerse muhtemelen The Wolf Among Us 2’nin sonrasına kalacaktır. Geliştiriciler The Wolf Among Us 2’yi E3’te en iyi şekilde göstermek isteyecektir. Ben bu sızıntının doğru olduğunu ve her iki oyunu da hatta belki fazlasını, E3’te göreceğimizi düşünüyorum.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2020 12:10
Atıfta bulunduğunuz Reddit kullanıcısı ("Kaynağı Reddit olarak göstermek nedir bu arada ya?") hesabını silmiş bulunmakta
Kalan Karakter: 300 Gönder
Söylenti: Tales from the Borderlands 2 geliştiriliyor
İlginizi Çekebilir