Souls türündeki Mortal Shell atmosferiyle dikkat çekiyor

Can Kızanoğlu 8.04.2020 - 17:29
Geçtiğimiz günlerde duyurulan yeni action-RPG Mortal Shell hakkındaki bilgiler, beta testi , sistem gereksinimleri, hikayesi ve daha fazlası .

Mortal Shell Playstack tarafından duyurulan yeni aksiyon rol yapma oyunu. Tanıtım videosu oyun duyurusuyla birlikte yayınlanan Mortal Shell, yeni bir bağımsız oyun geliştiricisi olan Cold Symmetry tarafından geliştiriliyor. İki yıl önce başlayan yapım aşamasında ilk ismi Dungeonhaven olan oyun geçtiğimiz hafta yeni adıyla duyuruldu.

Geliştiriciler oyunun tanıtımıyla birlikte  beta testi duyurusunu da yaptı. Oyun hakkında resmi sitesinde bazı açıklamalar var. ‘’ Mortal Shell, akıl sağlığınızı ve dayanıklılığınızı test eden derin bir aksiyon rol yapma oyunu ‘’. ‘’ Yenilmiş savaşçıların ruhları keşfedilmeyi bekliyor. Bu Mortal Shelllerde yaşayın ve anlayışınızı onların eşsiz savaş ustalıklarına açın ‘’

Mortal Shell duyuruldu ?

Mortal Shelller , yenik düşmüş savaşçıların kalıntıları. Oyuncular kendilerine en çok uyan kabuğu seçebilir. Bütün kabukların kendine özel yetenekleri becerileri ve silah geliştirmeleri mevcut.

‘’Her bir kabuğa(Shell) olan bağlılığınız arttıkça bu kabukların doğal yeteneklerine olan kontrolünüz de artacak. Kutsal silahları ele geçir, demirini asitle keskinleştir ve yıkıcı gizli güçler üzerine çalış ‘’.

Tek doğrultuda ilerleyen bir hikayesi olmayan Mortal Shell, oyunculara kendi yollarını belirleme imkanı sunuyor. Oyuncular , içindeki cezalandırmalar ve zorlu düşmanlar nedeniyle souls benzeri bir hava sezebilir.  

Souls türündeki Mortal Shell atmosferiyle dikkat çekiyor

Cold Symmetry Hakkında

Mortal Shell Cold Symmetry adlı geliştirici firmanın ilk projesi. Geliştirici ekipten üyeler daha önce sektördeki bazı AAA oyunlarda çalışmış. Yayıncılık konusunda da destekçi Playstack . Oyunun duyuruları kendi sitesinin yanında resmi bir discord sunucusundan da yapılıyor. Bu yılın üçüncü çeyreğinde çıkması beklenen Mortal Shell’in beta testleri için henüz net bir tarih yok. Beta hakkında bilgi almak, yetkililere soru sormak ve diğer oyuncularla sohbet etmek için oyunun discord sunucusuna katılabilirsiniz.

Oyunun fiyatı da şu an için belli değil. Steam üzerinden istek listesine eklenmeye ise açık durumda .Sistem gereksinimleri de açıklanmış ama bunların değişebileceğini belirtmekte fayda var. Steam üzerinden paylaşılan gereksinimler şu şekilde:

MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7 SP1 
İşlemci: Intel Core i5-4590 (AMD FX 8350) 
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 970 (AMD Radeon R9 290)
Depolama: 40 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i7
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1070
Depolama: 40 GB kullanılabilir alan

Mortal Shell , sitesinden anlayabileceğimiz üzere hem PC hem de konsolda olacak .Ancak konsol sürümü ile ilgili henüz bir bilgi mevcut değil.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 23:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2020 23:47
Sonunda haberini yapan bir türk oyun sitesi benim için büyük sükse yapan bir yapım olacak gibi gözüküyor. Umarım Souls Like tabirini hakkı ile bize yaşatırlar çünkü örneklerinden biri olan Lord Of Fallen istenileni veremedi bu ise trailer ile konuşur isem gümbür gümbür geliyor.
MK Okuru
MK Okuru 10.04.2020 13:29
ds1-2-3 bitti bb bitti keşke ps5 cıkmadan ds4 çıksaydı onu üzülüyorum. lords of fallen aslında fena değildi ama gerekli buildi yapınca çok kolay oldu hiç zorlamadı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
mysterious
mysterious 10.04.2020 07:46
1070 mi bannerlord bundan iyidi onun dışında ilgimi çekti oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2020 19:46
Oyun için anlaşılır bir gameplay gerekiyor. Trailer yeterli değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Souls türündeki Mortal Shell atmosferiyle dikkat çekiyor
İlginizi Çekebilir