Sony, yeni State of Play tarihini duyurdu

Ersin Kılıç 4.08.2020 - 10:23
Sony yaptığı açıklama ile yeni bir State of Play etkinliğini duyururken beklentileri de düşürmeyi ihmal etmedi. Sunumda büyük oyun olmayacak.

State of Play etkinliği ile birlikte bildiğiniz gibi Sony oyun tanıtımlarına dijital olarak devam ediyor. Son düzenlenen etkinlikte Playstation 5 oyunlarına yer verilmiş ve bu sunumda birçok duyuruya da imza atılmıştı. işte yeni bir State of Play etkinliği daha duyuruldu fakat bu duyuru ile birlikte beklentileri düşüren bir açıklama da yapıldı.

Yeni State of Play etkinliği 6 Ağustos'ta gerçekleşecek

Sony, 6 Ağustos tarihinde yani bu Perşembe yeni bir State of Play etkinliği yapılacağını duyurdu. Beklentilerin düşürülme sebebi ise bu sunumda büyük Playstation 5 oyunlarının, daha doğrusu Playstation Studios oyunlarının yer almayacak olması. Sony açık açık Playstation 5 için büyük bir duyuru yapılmayacak diye bir açıklama yaptı. Bunun altının çizilmesi oldukça önemli. Çünkü son dönemde yapılan bu tarz sunumlar beklentinin çok altında kalmaya başlamıştı. Özellikle sene başında yapılan Xbox etkinliğinde ve Playstation 5 donanım duyurusu etkinliğinde firmaların ne kadar eleştirildiğini de görmüştük. Anlaşılan firmalar artık bu tarz etkinlikler için beklentiyi dengeleyecek açıklamalara da imza atacak.

Sony, yeni State of Play tarihini duyurdu

Peki yeni State of Play etkinliğinde neler var?

Sony, Playstation 5 tarafı için sadece bazı bağımsız oyunların bu sunumda yer alacağını duyurdu. Sunum Playstation 4 ve Playstation VR oyunlarına odaklanacak. Yine bu sunumda her iki sistem için de yeni duyuruların gelmesi bekleniyor. Yine de PS4 için büyük bir duyuru beklenmediğini, gelirse sürpriz olacağını da belirtelim. Yeni sunumun 40 dakika civarında süreceği de gelen bilgiler arasında

Diğer taraftan Sony'nin bu ay sonuna doğru başka bir sunuma daha imza atabileceği belirtilmiş. Bu sunumda ise Playstation 5 oyunlarına ve yeni bilgilerine odaklanılacağı söyleniyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2020 17:45
Ben God of War duyurusu bekliyordum üzüldüm bunu duyunca
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sony, yeni State of Play tarihini duyurdu
İlginizi Çekebilir