Sonic the Hedgehog 3 Fragmanı Yayınlandı

Tunay Şahin 27.08.2024 - 16:38
İlk Sonic the Hedgehog 3 fragmanı yayınlandı. Shadow ve Dr. Robotnik geri dönüyor. Film 20 Aralık'ta sinemalarda!

Uzun zamandır beklenen Sonic the Hedgehog 3 fragmanı nihayet yayınlandı. Yılın sonlarında vizyona girecek olan film için yayınlanan bu fragman, Sonic hayranlarını heyecanlandırmakla kalmıyor, aynı zamanda filmin hikayesine dair önemli ipuçları sunuyor.

Sonic the Hedgehog 3 Fragmanı Yayınlandı: Shadow ve Dr. Robotnik Geri Dönüyor

Fragmanda en dikkat çeken unsur, Keanu Reeves'in sesiyle hayat bulan Shadow the Hedgehog’a ilk kez bakma fırsatı elde etmemiz. Shadow, bu filmde Sonic'in baş düşmanı olarak karşımıza çıkıyor. Fragmanda, Sonic, Tails ve Knuckles'ın Dr. Robotnik'ten yardım almak zorunda kaldığını görüyoruz. Evet, doğru okudunuz—Jim Carrey bir kez daha Dr. Robotnik rolünde karşımıza çıkıyor. Ayrıca, Carrey'nin bu kez Eggman'in büyükbabası Gerald Robotnik olarak da izleyicilere sürpriz yapacağı anlaşılıyor.

Fragmanda gözlerden kaçan bir detay ise, Dr. Robotnik ve Shadow'un filmin herhangi bir noktasında bir araya gelip gelmeyeceği. Sonic oyunlarını bilenler, bu ikilinin çeşitli oyunlarda birlikte çalıştığını hatırlayacaktır. Bu nedenle, filmde benzer bir iş birliği olabilir.

Sonic the Hedgehog 3, 20 Aralık'ta sinemalarda olacak. Sonic, Shadow ve Dr. Robotnik arasındaki bu destansı kapışmayı kaçırmak istemezsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2024 23:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sonic the Hedgehog 3 Fragmanı
İlginizi Çekebilir