Shawn Levy, Yeni Avengers Filmi İçin Yönetmen Koltuğuna Aday

Tunay Şahin 7.06.2024 - 19:15
Shawn Levy, yeni Avengers filmi için yönetmen adayı olarak görüşmelerde. Levy, Deadpool & Wolverine ve Stranger Things gibi projeleriyle tanınıyor.

26 Temmuz'da vizyona girecek Deadpool & Wolverine filminin yönetmeni Shawn Levy'nin bir başka Marvel Studios filmi olan yeni Avengers filmini yönetmek için en güçlü aday olduğu bildirildi. Deadline'ın haberine göre, Levy bu proje için ilk görüşmelerini yapıyor.

Shawn Levy'den Yeni Marvel Avengers Filmi Geliyor Olabilir

Habere göre, Levy'ye Michael Waldron tarafından hazırlanan son senaryo teslim edilmiş durumda. Ancak kaynaklar, Levy'nin işi kabul edip etmeyeceği konusunda henüz net bir bilgi vermemekte. Stüdyo, Levy'nin kararını beklerken diğer yönetmenlerle de görüşmeyi planlıyor. Marvel Stüdyolarından bu konuda henüz resmi bir yorum yapılmadı.

Shawn Levy'den Yeni Marvel Avengers Filmi Geliyor Olabilir

Shawn Levy, özellikle son yıllarda büyük başarılar elde eden projeleriyle tanınıyor. Stranger Things'in yapımcılığını ve bazı bölümlerinin yönetmenliğini üstlenen Levy, bu diziyle büyük bir popülerlik kazandı. Ayrıca, Free Guy ve The Adam Project gibi filmlerle de dikkat çekti. Deadpool & Wolverine filmiyle Marvel evrenine giriş yapmış olan Levy, bu projede Ryan Reynolds ve Hugh Jackman gibi yıldızlarla çalıştı.

Bugüne kadar, The Avengers ve The Avengers: Age of Ultron filmlerini Joss Whedon yönetirken, Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame filmlerini Joe ve Anthony Russo yönetti. Endgame, 2019'da gösterime girdiğinde tüm zamanların en çok hasılat yapan filmi olmuş, ancak James Cameron'ın orijinal Avatar filmi yeniden gösterimlerle 2,9 milyar dolara ulaşarak bu rekoru geri almıştı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2024 03:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shawn Levy, Yeni Avengers Filmi İçin Yönetmen Koltuğuna Aday
İlginizi Çekebilir