Sekiro: Shadows Die Twice için ücretsiz bir güncelleme geliyor

Ersin Kılıç 30.07.2020 - 15:41
Son yılların en başarılı aksiyon oyunlarından biri olan Sekiro: Shadows Die Twice için yeni bir güncelleme duyurulduğu gibi oyunun satış rakamları da açıklandı.

2019 Mart ayında piyasaya çıkan Sekiro: Shadows Die Twice için yeni bir güncelleme duyuruldu. From Software tarafından yapılan açıklamaya göre bu güncelleme bedava olarak yayınlanacak ve oyuna bazı yeni özellikler ekleyecek. Ayrıca güncellemenin de içerisinde yer aldığı Sekiro: Shadows Die Twice Game of the Year Edition sürümü de duyuruldu. Bu sürüm içerisinde ayrıca oyundaki bölümlerin nasıl geçileceğini gösteren bir kitapçığa da yer verilecek.

Sekiro: Shadows Die Twice satışları 5 milyonu geride bıraktı

Activision'ın dağıtımını üstlendiği oyunun öncelikle açıklanan satış rakamlarından başlayalım. Aradan geçen 1.5 yılın ardından Sekiro: Shadows Die Twice satış rakamının 5 milyon barajını aştığı resmi olarak açıklandı. Geçtiğimiz yıl oyunun satış rakamlarının 3.8 milyon olduğu belirtilmişti. Aradan geçen 10 aylık bir sürecin sonunda satış rakamı 1.2 milyon daha artarak 5 milyon barajını geride bırakmış oldu. Bu rakam From Software için oldukça önemli ve oyunlarının popüler bir hale geldiğinin de en büyük göstergesi diyebiliriz.

Sekiro: Shadows Die Twice için ücretsiz bir güncelleme geliyor

Satış rakamı ile birlikte yukarıda da bahsettiğimiz gibi oyun bedava bir güncelleme alacak. 29 Ekim'de yayınlanacak olan bu güncelleme ile birlikte Boss Rush modu oyuna eklenecek ve bu mod ile oyundaki tüm bosslara meydan okuyabileceğiz. Ayrıca 3 yeni giysi ve diğer oyuncuların hareketlerini görebildiğimiz Remnants özelliği de bu güncelleme ile oyuna eklenecek. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2020 16:26
Coop modu gelmez mi :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sekiro: Shadows Die Twice için ücretsiz bir güncelleme geliyor
İlginizi Çekebilir