Scarlet Nexus için aksiyon ve oynanış fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 17.06.2020 - 10:05
Bandai Namco ve Tales tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan aksiyon rol yapma oyunu Scarlet Nexus için aksiyon ve oynanış fragmanı yayınlandı.

Bandai Namco, geçtiğimiz ay gerçekleşen Inside Xbox etkinliğinde Scarlet Nexus adında yeni bir aksiyon rol yapma oyunu geliştirdiklerini duyurmuştu. Bir nevi Devil May Cry ve Code Vein karışımı olan oyunun aksiyon ve oynanış fragmanı yayınlandı. Oynanış fragmanı aynı zamanda geliştirici röportajları da içeriyor. Her ikisine de bir göz atın.

Fragmanları izlediğimde fark ettiğim ilk şey açılış sinematiklerinin benzersiz animasyon stili oldu. Giriş sinematiği, oyunun geri kalanının sanat tarzından belirgin bir şekilde farklı görünüyor. Oyun başladığında, işler durmak bilmeyen bir aksiyona dönüşüyor. Bu özelliğiyle Inside Xbox etkinliğinde gösterilen Scarlet Nexus'un orijinal fragmanını yansıtıyor. Bu da oyunun oldukça hızlı olacağını gösteriyor. Bu fragmanla ilgili belki de en heyecan verici şey oyuncular yeni düşman türleriyle karşı karşıya kalıyorlar. Scarlet Nexus, cesaret ve kahramanlık hikayelerini harmanlayan karmaşık bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Scarlet Nexus için aksiyon ve oynanış fragmanı yayınlandı

Scarlet Nexus için aksiyon ve oynanış fragmanı yayınlandı

Uzak bir gelecekte, insan beyninde insanlara ekstra duyusal güçler veren ve bildiğimiz dünyayı değiştiren bir psionik hormon keşfedildi. İnsanlık bu yeni döneme girerken, Others olarak bilinen korkunç mutantlar, insan beynine aç bir şekilde gökten inmeye başladı. Geleneksel saldırı yöntemlerine son derece dirençli olan bu yaratıkların sahip olduğu ezici güce karşı insanlığı korumak için üst düzey tedbirlerin alınması gerekiyordu. Belirgin bir şekilde ekstra duyusal yetenekleri olan ve psionik olarak bilinen kişiler, gökyüzünden gelen bu saldırıya karşı savaşmamız için tek şansımızdı. Bugün bile, yetenekli psionikleri keşfetmeye devam ediyor ve onları insanlığın son savunma ümidi olan Other Suppression Force'a (OSF) katıyoruz.

PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X ve PC piyasaya çıkacak oyunun çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı. Bu arada oyunun Xbox Smart Delivery sisteminde yer aldığını da hatırlatalım. Bu sistemle birlikte Xbox One platformu için satın aldığınız bazı oyunları Xbox Series X'e geçtiğinizde de ücretsiz bir şekilde indirip oynayabileceksiniz. Son olarak oyunun yayınlanan aksiyon ve oynanış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Scarlet Nexus için aksiyon ve oynanış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir