Satoru Iwata için bir tören de Rusya'dan

Ege ERKEK 15.07.2015 - 13:58
Rusya'dan duyarlılık örneği
Nintendo'nun "babacan insanı" ve başkanı Satoru Iwata için hüzün seli tüm dünyada devam ediyor. Japonya'da milli hüzün tadında karşılanan bu ölümün seline kapılan bir diğer ülke ise Rusya. Rusya'da bir grup Nintendo severlerin Moskova'da düzenledikleri ufak çaplı tören anlamlı görüntülere sahne oldu.

Satoru Iwata adına tören düzenleyen grup, Nintendo başkanının ölümü üzerine üzüntülerini belirtmek için çiçekler, mumlar ve Iwata'nın fotoğraflarını kullandı. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından töreni tamamlayan duyarlı grup, aralarında Nintendo'nun geleceği ve çıkaracağı yeni oyunlar hakkında konuştu.

Satoru Iwata için bir tören de Rusya'dan
Törene katılan vatandaşların yaptığı ortak açıklamada, Nintendo başkanı Satoru Iwata'yı her zaman seveceklerini ve ona büyük saygı duyduklarını belirtti. Katılımcılardan 34 yaşındaki Leonid Stepanov, Iwata'nın ölüm haberi hakkında şunları söyledi :

" Rusya'da Nintendo ilgisi kesinlikle var olan bir şey ve ben çocukluğumda Nintendo oyunlarıyla büyüdüm. Nintendo DS'ten sonra 3DS, 3D XL ve daha sonra 3DS XL ile beraber Wii U, hayatımda yer alan konsollar. Onları çok seviyorum. Başkanın ölüm haberi beni şok etti. Bu, Nintendo ve biz oyuncular için çok zor ve kapatılması güç olan bir kayıp ancak ölüm hayatın bir parçası. "
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2015 11:49
Adam seviliyormuş. Toprağı bol olsun ne diyelim ....
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2015 22:01
Yetmez ama evet...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Satoru Iwata için bir tören de Rusya'dan
İlginizi Çekebilir