Santa Monica üzerindeki ölü toprağı atıyor!

Can Furkan Gözütok 20.06.2014 - 17:10
Firma, işe alımlara başladı
Bildiğiniz üzere, geçtiğimiz Şubat ayından itibaren God of War oyunlarını geliştiren stüdyo Santa Monica, küçülmeye ve programcıları işten çıkarmaya başlamıştı. Dahası, aynı süre içerisinde God of War III'ün yönetmeni Stig Asmussen, duyurulmamış bir oyunun iptal edildiğini açıklamıştı.

Şubat ayından günümüze kadar, stüdyodan ayrılan isimlerden bazıları yeni firmalarda çalışmaya başlamışken, stüdyonun ufak bir kısmı, çalışmalarına sessiz sedasız devam etmişti. Derken Santa Monica, bugün itibariyle nihayet sessizliğini bozdu ve yeni kanlara ihtiyacı oduğunu bildirmek için kapılarını sonuna dek açtı.

Verdikleri ilanda kıdemli oyun programcısı aradıklarını belirten stüdyo, "God of War oyunlarının arkasındaki stüdyo olan Santa Monica olarak, yeni kıdemli oyun programcıları aramaktayız. Aradığımız programcılar tasarım, kodlama ve farklı içeriklerle birlikte oyunlarımıza hayat verecek kapasitede olmalıdır. Ayrıca bizlere katılabilmeniz için animasyon, hareket, navigasyon, dövüş, ses ve yazılım alanında da bilgili olmanız gerekmektedir. Müşterilerden geri bildirim almak için onlarla sürekli irtibat halinde olmalı, her türlü gelişime açık olmalısınız. Santa Monica olarak bizler; yetenek, motivasyon ve takım ruhuna sahip kişileri aramakta ve onlara büyük ölçüde özgür olacakları bir çalışma ortamı sağlamak istemekteyiz." ilanını verdi.

Ne dersiniz, Santa Monica yeniden dirildiğine göre yeni bir God of War duyurusu yakın mıdır?

Santa Monica üzerindeki ölü toprağı atıyor!
Yorumlar 19
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Santa Monica üzerindeki ölü toprağı atıyor!
İlginizi Çekebilir