Samurai Warriors Dead or Alive ile tanışıyor!

İsmet Ergül 29.12.2015 - 02:28
Samurai Warriors'un güzeli Dead or Alive'a katılıyor
Team Ninja'nın geliştirip Koei Tecmo'nun piyasaya Şubat 2015'te sürdüğü Dead or Alive 5 Last Round, oyunculardan olumlu yorumlar almıştı. 2012'de çıkan Dead or Alive 5'in en son versiyonu olan Last Round, daha fazla karakter, harita içermekle birlikte Soft Engine isimli oyun motoru ile geliştirilerek oyunculara sunulmuştu. Toplamda 32 adet karakteri barındıran Dead or Alive 5 Last Round'a, katılacak yeni karakter ise diğerlerinden bir hayli farklı.

Samurai Warriors serisinden tanıdığımız Naotora Ii'nin Dead or Alive 5'e katılacağı Koei Tecmo tarafından onaylandı.Naotora'nın henüz ne zaman katılacağı bilinmese de, indirilebilir içerik olarak Mart oyunda oyunculara sunulması bekleniyor.

Henüz Naotor Ii'nin yeteneklerini göremesek de, Koei Tecmo 'kendi tarzında' bizlere gelecek olan yeni karakteri sunuyor. Ryu Hayabusa'nın sahip olduğu dövüş tarzına yakın bir dövüş tarzı ile bizlerin karşısına çıkması beklenen Naotora için şimdiden gün saymaya başlayan serinin hayranları dahi var. Birçok oyuncu gibi ben de, Dead or Alive ile Samurai Warriors'un bu beraber çalışmasından memnunum, ancak öte yandan Koei Tecmo yeni bir Dead or Alive oyunu üzerinde çalışmak yerine, Dead or Alive Xtreme 3'ü geliştirmeye yönelmiş durumda..

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 06:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Samurai Warriors Dead or Alive ile tanışıyor!
İlginizi Çekebilir