Samurai Shodown için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı

Ahmet Özçilingir 26.05.2019 - 00:13
Yashamaru Kurama için oynanış videosu yayınlandı

SNK'nın sevilen dövüş oyunu serisi Samurai Shodow için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı. Kılıçların havada çarpıştığı katana çarpışma seslerinin havada uçuştuğu Samurai Shodow pek çok dövüş oyunuseverin vazgeçemediği seriler arasında yer alıyor. Yeni Samurai Shodown oyununda klasik karakterlerden bazılarını da göreceğiz. Bu klasik karakterlerden bir diğeri de Yashamaru Kurama. Yashamaru Kurama için yayınlanan oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Samurai Shodown için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı

Samurai Shodown'un PlayStation 4 ve Xbox One için 27 Haziran'da çıkacağı duyurulmuştu. Ancak oyunun Batı çıkış tarihi değişti değişmiş, Samurai Shodown'ın Batı için 25 Haziran'da raflardaki yerini alacağı açıklanmıştı. PC çıkış tarihi ise henüz paylaşılmadı. Samurai Shodown, Nintendo Switch için ise 2019 yılının sonlarında yayınlanacak. 

Multiplayer oyun modlarının da yer aldığı Samurai Shodown'da çevrim dışı olarak Dojo adlı antreman modunda yapay zeka ghost'lara karşı mücadele edebileceğiz. Çevrim içi müsabakaların en iyi oyuncularının ghost'larını indirip onlara karşı antrenman yapabilecek, hatta kendi yapay zeka ghost'unuzu oluşturup onunla dahi mücadele edebileceğiz. Oyun bu ghost'u oluşturmak için çevrim içi ya da çevrim dışı yaptığınız maçlarda sizi takip edecek ve oynayış tarzınızın verilerini yedekleyecek. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 05:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Samurai Shodown için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı
İlginizi Çekebilir