Samurai Jack: Battle Through Time duyuruldu

Berat Darıcı 26.02.2020 - 10:37
4 emmy ödüllü animasyon çizgi dizi Samurai Jack'in oyunu Samurai Jack: Battle Through Time PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu.

Japon geliştirici Soleil tarafından geliştirilen Samurai Jack: Battle Through Time, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu. 4 Emmy ödüllü Amerikan animasyon çizgi dizisi oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Adult Swim Games tarafından yayınlanacak olan oyun, Jack ismindeki karakterin sihirli kılıcı ile Aku ismindeki kötü karakteri yok etmeye çalışmasını konu alıyor.

Japon stüdyo Soleil daha önce Naruto to Boruto: Shinobi Striker oyunu ile oyuncuların beğenisine çıkmıştı. Hack and slash aksiyon oyunu  Samurai Jack: Battle Through Time'ın henüz net bir çıkış tarihi yok. Fakat oyunun bu yaz çıkış yapması bekleniyor. Eğer bir erteleme haberi ile karşılaşmazsak.

Samurai Jack: Battle Through Time duyuruldu

Samurai Jack: Battle Through Time hikayesi animasyonundan uzaklaşmayacak

Samurai Jack: Battle Through Time yazar Darrick Bachman tarafından yönetilen, çizgi dizide anlatılmayan bir hikayeyi konu alacak. Oyun, Scotsman, Scaramouche ve Sir Rothchild gibi karakterleri karşımıza çıkaracak. 2001 ve 2004 yılları arasında 4 sezon yayınlanan çizgi dizi daha sonra 2017 yılında son bir sezon için geri dönmüştü. Oyunda Jack'in Aku ile yaptığı son mücadeleden önce yaşanan kısımlara gideceğiz. Yapımcı ekibin tecrübeleri ise Team Ninja,  Dead or Alive ve Ninja Gaiden'dan gelmekte.

Çoğu oyuncunun küçüklüğünden kalma pek çok güzel anıyı beraberinde getirecek olan oyun bir süredir geliştiriliyordu. Aku’nun saltanatını kendi ellerinizle oyun içerisinde durduracak olmanın heyecanı bir başka olsa gerek. Daha önce anlatılmamış bir hikayenin anlatılacak olması ise başka bir güzel. Oyunda Aku'yu yenmek için daha önceden tanıdık müttefikler ile beraber hareket edeceğiz. Oyunun hikayesi de animasyon çizgi  dizisinin başyazarı Darrick Bachman tarafından yazılmış.

Yayıncı Adult Swim Game, yaratıcısı Genndy Tartakovsky ve başyazar Darrick Bachman ile beraber 28 Şubat'ta PAX East 2020'de Boston Kongre Merkezi'nde bir panele ev sahipliği yapacak. Burada oyun hakkında daha fazla detay paylaşılması bekleniyor. PAX East 2020, 27 Şubat ile 1 Mart tarihleri arasından düzenlenecek. 10GB kullanılabilir depolama alanı isteyecek oyunun boyutu küçük. Fakat önerilen sistem gereksinimlerinde GTX 1080 ve 16GB ram gibi ortalama üzeri donanımlar var. Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

IGN tarafından paylaşılan duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Xbox Series X teknik özellikleri açıklandı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2020 14:57
Çok gaza geldim ... Harika bir baş yapıttı. Şu an tektrar yayınlasınlar yine eski bölümleride izlerim. Şu an Cartoon Network'teki çoğu animasyondan daha iyi olurdu.
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2020 14:42
şuan gece 2.40 ta yayınlanıyor zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
Samurai Jack: Battle Through Time duyuruldu
İlginizi Çekebilir