Super Mario Odyssey'in Rusya özel fragmanı ağır nostalji yaratıyor

Mehmet Atilla Turan 28.12.2017 - 23:32
Ne diyelim, biz de duygulandık.

Nintendo, Super Mario Odyssey'i Ruslara tanıtmak için farklı bir yola başvurdu. Nostalji teması ile yaratılan Super Mario Odyssey fragmanı, Rusya için özel olarak çıkarıldı ve görünüşe göre çoğu kişinin dikkatini çoktan çekmiş bulunuyor. Buna biz de dahiliz.

Dönemler teker teker hatırlandı

Sovyet döneminin sonrasında Nintendo ile tanışan Rusya'nın ilk konsolu Super Nintendo Entertainment System oldu. Super Mario ile ilk defa SNES'te tanışan Rusya halkı, aslında konsolları ve oyunları bir hayli sevdi. Zaten videoda da anlaşılacağı gibi bu konseptin işe yarayacağını anlayan Nintendo, iyi bir iş başarmış gibi görünüyor.


Küçük yaşında SNES ile oynayan karakterimiz, birkaç sene sonra arkadaşı ile beraber N64 ile oynarken görünüyor. İleri sarıldığında askerlikte Nintendo Gamecube ile oynamaya devam eden arkadaşımız, sonrasında Nintendo'nun el konsolları ile bir hayli zaman geçiriyor. Sonunda ise Nintendo'nun yeni konsolunda Super Mario Odyssey oynarken görüyoruz. Bilindik bir tema ile çıkan Nintendo Rusya, en azında Avrupa veya Amerika'da yayınlanan Nintendo fragmanlarından daha iyi bir iş çıkarmışa benziyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.12.2017 00:50
Mario ve Zelda konsolu!!!!! Türkiye'ye resmi olarak gelemeyecek kadar ödlekler ordusu!!!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rusya'da yayınlanan Super Mario Odyssey fragmanı dikkat çekiyor
İlginizi Çekebilir