1/4

Rusya'da düzenlenen oyun fuarında Acer ürünlerini denedik

Ersin Kılıç 9.10.2018 - 16:01
IgroMir Expo'da neler vardı?

Geçtiğimiz hafta Rusya'nın başkenti olan Moskova'ya gittik ve burada IgroMir Expo isimli teknoloji ve oyun fuarına katıldık. Öncelikle Rusya'da düzenlenen bu fuarın beklediğimden çok daha iyi bir fuar olduğunu söylemem gerekiyor. Yani hem yerleşim olarak hem de içerik olarak oldukça doyurucu bir fuar düzenlenmiş. Fuar içerisinde birçok etkinliğin yanı sıra yakında çıkacak birçok oyuna da yer verildiğini gördüm. Tabi ki uzun kuyruklar her fuar alanında olduğu gibi bu fuarın da vazgeçilmezleri arasındaydı.

IgroMir Expo oyun fuarında neler vardı?

Fuar alanı genel olarak 4 büyük holden oluşuyordu. Orta kısımda ise merdivenle çıkabileceğiniz ve tüm hollerden ulaşabileceğiniz yemek katı konumlandırılmış. Ayrıca fuar alanının her köşesinde keyifle ve özenle hazırlanmış cosplay çalışmalarını görmek de mümkündü. Hatta fuarın en ilginç çalışmalarını derlediğimiz haberimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu 4 büyük holde hem satış hem de oyun anlamında zengin bir içerik varken donanım firmaları ise tek bir hol içerisine toplanmış. İşte bu firmalardan birisi de Acer firmasıydı ve fuarın en büyük alanlarından birisine sahiplerdi. Acer standında tabi ki firmanın hali hazırda pazarda olan ürünlerine ve yeni çıkacak olan ürünlerine yer verilmiş. Bunun dışında yeni bir oyuncu bilgisayarı sahibi olmak isteyen oyuncuları Acer standında oldukça ilginç bir etkinlik de bekliyordu.

Acer standın içerisine camdan bir kafes koymuş ve buraya giren ziyaretçiler korunma için kostüm giyip, maskelerini taktıktan sonra, kafes içerisinde yer alan alet edavat ile eski bilgisayarlarını parçaladılar. Bu konuda listeye giren oyunculara yepyeni Acer bilgisayarları hediye olarak verildi. Oldukça ilginç ve seyir keyfi yüksek olduğu için fuarın en kalabalık ve ilgi çeken noktalarından biri olduğunu da söyleyebilirim.