Robert Downey Jr'dan martin Scorsese eleştirilerine yanıt geldi

Ersin Kılıç 9.10.2019 - 11:54
Iron Man aktörü Scorsese eleştirileri hakkında ne düşünüyor?

Ünlü yönetmen Martin Scorsese geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış ve başta Marvel filmleri olmak üzere süper kahraman temalı filmlerin "sinema" olmadığını dile getirmişti. Bu açıklamaları sonra bu projelerde yer alan bazı oyuncu ve yönetmenlerden cevaplar geldi. Konu ile ilgili son olarak konuşan ise ünlü oyuncu Robert Downey Jr. oldu.

Robert Downey Jr'dan martin Scorsese eleştirilerine yanıt geldi

Marvel Sinematik Evreni'nde Iron Man karakterine hayat veren Robert Downey Jr. katıldığı Howard Stein'in radyo programında Martin Scorsese'nin yapmış olduğu eleştirilere cevap verdi. Cümlelerine "Scorsese'ye göre bu filmler sinema değil" diyerek başlayan Downey, Howard'ın "Neden öyle dedi? Bunlar sinema ama değil mi?" sorusu üzerine "Bu onun fikri, tabi ki bu filmler sinema, sonuçta sinema salonlarında oynuyorlar. Scorsese'nin fikirlerini takdir ediyorum. Çünkü diğer her şeyde olduğu gibi farklı bakış açıları konusunda ihtiyacımız olan fikirleri içeriyor."

"Gelen eleştiriyi bir hakaret olarak görüyor ya da bu başarının kıskanıldığını düşünüyor musun?" sorusunu da cevaplayan Downey, "Bu aynı Howard Stein'in yaptığı bir radyo programı değil demek ki anlamsız bir ifade. Tabi ki kıskandığını düşünmüyorum. O Martin Scorsese. Bu tür filmlerin nasıl olduğu konusunda konuşulacak çok şey var ve bu söylenecek şeyler bir problem ise bu problemin içerisinde yer almaktan oldukça mutluyum." ifadelerine yer verdi. Programın bu eleştirilerin konuşulduğu bölümün tamamına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 9.10.2019 14:18
iron man'ın ekmeğini yiyemeyeceği yaşlara gelince kendisi de aynın scorsese gibi konuşacak aha buraya yazıyorum.
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2019 21:06
eğer SADECE MARVEL'dan aldığı paralara bakarsan bırak iron man'in ekmeğini bir daha filmlerde oynamaya ihtiyacı olmadığını görürsün.
MK Okuru
MK Okuru 10.10.2019 14:21
Adam öldükten sonra bile çocukları bunun ekmeğini yemeye devam edecek, sen ne saçmalıyorsun?
MK Okuru
MK Okuru 10.10.2019 14:20
adam birdaha ironman oynamayacak zaten sherlock olarak devam edecek gibi ki umarım öyle de olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.10.2019 10:46
Howard Stein değil Howard Stern olacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Robert Downey Jr'dan Martin Scorsese eleştirilerine yanıt geldi
İlginizi Çekebilir