Microsoft, Reklamlı Xbox Game Pass Üzerinde Çalışıyor

Tunay Şahin 23.07.2024 - 11:28
Microsoft'un reklamlı Xbox Game Pass ve buluta özel katmanlar eklemeyi, ayrıca, Aile ve Arkadaşlar planının geri getirme olasılığını düşünüyor.

Bir iddiaya göre, Microsoft'un Xbox Game Pass katmanlarında yaptığı değişiklikler devam ediyor olabilir. Windows Central'daki kaynaklar, Microsoft'un reklamlı Xbox Game Pass ve yalnızca bulut seçenekleri de dahil olmak üzere daha fazla katman eklemeyi düşündüğünü söylüyor.

Reklamlı Xbox Game Pass ve Bulut Tabanlı Katmanlar Üzerinde Çalışılıyor

Reklamlı Xbox Game Pass Modeli Üzerinde Çalışılıyor

İlk olarak, yalnızca bulut katmanıyla ilgili olarak, bunun bir Xbox konsoluna sahip olmanız gerekmeyen daha ucuz bir katman olacağı bildiriliyor. Sadece Xbox Game Pass'teki bulut tabanlı oyunlara erişebilen bir platforma ihtiyacınız olacak. Raporda, "Bu, rakip konsol platformu oyuncularını da içerebilecek bir Xbox konsolu satın almakla ilgilenmeyen kullanıcılar için tasarlanacak" deniyor. Ayrıca, herhangi bir konsola sahip olmanın ön maliyetlerinden hoşlanmayan kullanıcılar için de olabilir.

Haberde, reklam tabanlı katmanla ilgili olarak, Microsoft'un bir katmanın "potansiyelini araştırdığını" belirtiyor. Ancak, şu anda reklam tabanlı bir katman başlatma planı yok.

Ayrıca, hizmet için Aile ve Arkadaşlar planının geri dönme olasılığından bahsediliyor. Başlangıçta Microsoft bu fikri 2022 ve 2023 yıllarında test etmişti. Bu test, çeşitli bölgelerde mevcuttu ve beş kişiye kadar tek bir aboneliğe erişmek için aylık 24,99 ABD doları ücret alıyordu.

Bu ayın başlarında Microsoft, Xbox Game Pass Console'u yeni ve daha pahalı olan Xbox Game Pass Standard lehine iptal etmek de dahil olmak üzere mevcut katmanlarda büyük değişiklikler yaptı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2024 06:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Reklamlı Xbox Game Pass
İlginizi Çekebilir