Razer, mobil cihaz geliştiriyor

Furkan Güler 26.09.2017 - 10:26
Oyuncuların yakından tanıdığı Razer, yıl sonuna kadar cihazı hazır edeceğini söyledi.

Video oyun dünyasının en ünlü oyuncu donanımı ve aksesuar geliştiricisi Razer, bu sene sonunda yeni bir cihaz ile karşımıza çıkacak. Razer'ın CEO'su ve kurucusu Min - Liand Tan, mobil bir cihaz geliştirdiklerini ve bu cihazın sene sonuna kadar hazır olacağını belirtti. CNBC ile yaptığı röportajda ilginç bilgiler veren Tan, yaptıkları ilk oyuncu faresinin hikayesini de anlattı. Mobil cihaz hakkında pek fazla bilgi vermeyen CEO, bu cihazın yine oyunculara hitap edeceğini belirtti.

Razer'ın yeni cihazı oyuncuları heyecanlandırdı

Eğer belirtilen cihaz bir telefon olacaksa, muhtemelen Android tabanlı bir cihaz ile karşılaşacağız. Ayrıca cihazın oyunculara yönelik nasıl özellikler sunacağını şimdiden merak ediyoruz. Oyuncu donanımları konusunda ortaya oldukça başarılı işler koyan firma, bakalım yıl sonuna kadar bizlere neler gösterecek? Bazı tahminler ise Razer'ın el konsolu üzerinde çalıştığını söylüyor. Hali hazırda 3DS'in pazarı domine ettiğini düşünürsek, Nintendo'nun aynı zamanda 3DS ile rakiplerini oldukça korkuttuğunu söyleyebiliriz.

Eğer ilgili ürün yeni bir telefon çıkacaksa, Razer oyuncuları oldukça şaşırtacaktır. "Gaming Phone" kisvesi altında satılacak olan bir cihazın markette ne kadar başarılı olacağını merak ediyorum. Röportajın tamamına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 11:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.09.2017 09:22
Ya daha yeni telefon aldım yapma razer yapma ya :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer, mobil cihaz geliştiriyor
İlginizi Çekebilir