Razer, Koronavirüs salgınına karşı 1 milyon maske bağışlayacak

Ersin Kılıç 20.03.2020 - 17:09
Razer yaptığı açıklama ile 24 saat vardiyalı üretim ile birlikte ellerindeki bazı ürünlerin maskeye çevrileceğini ve bu maskelerin bağışlanacağını açıkladı

Razer, Koronavirüs Salgını sebebi ile almış oldukları bazı kararları paylaştı. Oyuncu aksesuarı denince akla ilk gelen firmalardan biri olan Razer, yaptığı bu açıklama ile 1 milyon maskeyi Koronavirüs Salgınına karşı olarak bağışlayacaklarını duyurdu.

Razer, Koronavirüs salgınına karşı 1 milyon maske bağışlayacak

Koronavirüs salgını bildiğiniz gibi tüm dünyayı tehdit etmeye devam ediyor. Ülkemize de sıçrayan ve hızlı bir şekilde yayılan bu salgında vaka sayısının 359'a yükseldiği ve ölüm oranının da 4 olduğu açıklanmıştı. Dünya genelinde ise bu durum çok daha vahim boyutlara ulaşmış durumda. Son yapılan açıklamalara göre 250.000'e yakın koronavirüs vakası bulunuyor. Dünya genelindeki ölüm oranı ise 10.000'i geçmiş durumda.

işte salgının boyutu bu denli büyük olunca firmalar da bu salgına karşı bazı adımlar atmaya devam ediyor. Razer ise 24 saat vardiyalı çalışarak bazı ürünleri maskeye çevireceğini ve bu maskelerin bağış yolu ile dağıtılacağını açıklamış durumda. Razer CEO’su Min-Liang Tan'ın sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğu bu duyuruya göre firma ilk etapta Singapur'lu otoriteler ile görüşerek bütün dünyadaki maske ihtiyacı olan ülkeleri desteklemeye çalışacak. Yapılan açıklamada şu ifadelere de yer verilmiş.

Razer, Koronavirüs salgınına karşı 1 milyon maske bağışlayacak

"Amaç 1 milyon adet maske dağıtmak. Başlangıç olarak Singapur otoriteleri ile görüşen Razer bütün dünyada maske ihtiyacı olan ülkelere destek vermeye çalışıyor. Bu bağlamda Razer olarak yerel otoritelerle bağlantıya geçip işbirliği yaparak bu yardımları gereken her insana ulaştırmaya çalışıyoruz. Yardımların devamı da gelecektir. Bu bağlamda maske sıkıntısı çeken ülkelerden başlayarak Razer ilk aşamada toplamda 1 milyon adet maske üretip dağıtarak yardımcı olmaya çalışacak. Bunun için bazı üretim merkezlerini maske üretmek amacı ile revize edecek. Önceden belirlenmişi sağlık kuruşları, STK’lar ya da devlet kurumlarına bu maskeler yollanacak."

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Atii
Atii 22.03.2020 22:07
ışıklı mışıklı maske
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2020 12:37
Biraz da Turkiye yi ilgilendiren haberler yapsaniz. Mesela sony nin tum dunyada uygulayip bizde uygulamadigi indirimleri?
Kalan Karakter: 300 Gönder
BaHTsIzBEdEvi0
BaHTsIzBEdEvi0 21.03.2020 02:32
İşte apple ve razer arasındaki fark; biri böyle küresel bir krizi bile kendi çıkarları doğrultusunda kullanmak için bilmem kaç yüz dolarlık maske satar diğeri 1 milyon maske bağışlamaya karar verir. Biliyorum sonuçta razer' ın yaptığıda reklam amaçlı ama yinede iki marka arasında uçurumlar var. Hep söylediğim gibi apple markası para için herşeyi yapar...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer, Koronavirüs salgınına karşı 1 milyon maske bağışlayacak
İlginizi Çekebilir