Rainbow Six: Siege'in yeni sezonu başladı

Furkan Güler 4.12.2019 - 13:30
Yeni sezonda bizi neler bekliyor?

Bugün, Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege’nin 4. yılının 4. ve son sezonu Shifting Tides Operasyonunun artık PlayStation®4, Xbox One ve Windows PC için artık çıktığını duyurdu. Shifting Tides Operasyonu, Hintli Kali ve Kenyalı Wamai olmak üzere iki yeni Operatörü oyuna getiriyor. Eğlence Parkı haritası, diğer birçok iyileştirmenin yanı sıra oynanabilirliği ve estetiği geliştirmek adına tamamen elden geçirildi.

Rainbow Six: Siege'in yeni sezonu başladı

4. Yıl Bileti sahipleri hemen yeni Operatörler ile oynayabilirler, geri kalan oyuncular ise bu Operatörlere 10 Aralık tarihinden itibaren Nam veya R6 Kredisi kullanarak sahip olabilirler. Eğlence Parkı haritası yenilenmesi dahil, sezonluk yeni içerik, tüm oyunculara ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Shifting Tides Operasyonunda, oyuncular iki yeni Operatör ile tanışacak:

Kali, Hintli yeni bir saldıran. CSRX 300 keskin nişancı tüfeği ile geliyor; tek seferde barikatları ve kapakları yıkabilen ve yıkılabilir duvarlarda büyük delikler açabilen bir keskin nişancı tüfeği. Cihazı, LV Explosive Lance, bir namlu altı eklentisi olup, CSRX 300’ün dürbünüyle aynı anda kullanılabilir. Aynı zamanda barikatları ve kapakları da yıkabilir, ancak hepsinden öte, kırılabilir ve güçlendirilmiş yüzeylerin her iki tarafındaki tüm araçları yok edebilir.

Kenyalı yeni Savunan Wamai, Mag-NET Sistemini kurabilir; mermiyi patlatmak için kendi kendini imha etmeden önce, yüzeye yapışan ve rakibinin mermilerini üzerine çeken, fırlatılan, yapışkan bir alet. Wamai, sadece Saldıranların el bombalarını ve atış cihazlarını işe yaramaz hale getirmekle kalmaz, bu mermileri onlara karşı döndürmek için stratejik bir yerleşim kullanabilir.

Ek olarak, Shifting Tides Operasyonu, hem iç hem de dış mekan değişiklikleriyle birlikte Eğlence parkının bütüncül bir harita çalışmasını içerir. Dış ortamdaki ana değişiklik trenin kaldırılmasıdır. Bunun yerine, binanın Doğu ve Batı bölümleri birbirine yakınlaştırılmış, Sarı Koridor ve Ranza yıkılabilir duvarlardan Ofis ve Başlatma Odasına bağlanmıştır. İç mekanda, alt kattaki alan, haritanın aslını temsil eden tematik bir düşünceyle elden geçirildi, Heykel ve Perili Yemek Odası bomba alanları, Taht Oda ve Cephane çifti ile değiştirildi. Bu bölgedeki yeni Gong Odası da ana giriş haline geldi; Güney-Batı Oyun Salonu Girişini kapatıldı. Daha önce Perili Merdivenler olarak adlandırılan Ejderha Merdivenleri, artık Kuzey yerine Doğu'ya bakmakta.

Shifting Tides Operasyonu ek güncellemeleri aşağıdakileri içerir:

Uzuv delmede değişiklikler

Halatlı çıkışların halat kullanımı için komut beklemesi

Hibana, Echo, Dokkaebi, Vigil, Zofia, Kaid ve Nomad için fiyat düşüşü

Son olarak, yeni kaplamalar da eklendi: Capitão Elite seti, gecekondu mahallesinde çalıştığı o dönemini yansıtıyor. Ayrıca, iki yeni operatörü desteklemek adına eklenmiş, Kenya Deniz Kuvvetleri’nden ilham alan Vessel Wave kaplamaları ve Hint mimarisinden esinlenen Palace Virtue kaplamaları, sezon boyunca satın alınabilir.

-Basın bülteni

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2019 17:11
kenyaya değil konyaya
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2019 14:08
Bu sezonun özetini yapayım mı size?
Kali op. ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege'in yeni sezonu başladı
İlginizi Çekebilir