Rainbow Six: Siege'in sınırlı süreli etkinliği başladı

Ersin Kılıç 5.08.2020 - 10:12
Rainbow Six: Siege'in M.U.T.E. Protocol etkinliği, Kule haritasının fütürist bir versiyonuna dayanan Bölge Kontrolü oyun moduna yeni bir bakış açısı getiriyor.

Rekabetçi oyunlarda en çok tercih edilen yapımlardan biri olan Rainbow Six Siege için duyurulan M.U.T.E. Protocol sınırlı süreli etkinlik dün itibari ile başladı. 17 Ağustos'a kadar sürecek olan bu etkinlikle birlikte fütüristik Kule haritasının yanı sıra yeni silah ve özellikler de oyuna ekleniyor. Ubisoft tarafından yapılan açıklama ve detaylar şu şekilde;

Rainbow Six: Siege'in sınırlı süreli etkinliği başladı

Bu etkinlik, 4 Ağustos'tan 17 Ağustos'a kadar toplam iki hafta sürecek. Bilim kurgudan esinlenen bu gelecekçi 5’e karşı 5 modunda, saldıranlar havadan gelip M.U.T.E Protocol’ü gereken her şeyi yaparak kapatmaya çalışıyor, savunanlar da İletişim Kulesini her ne pahasına olursa olsun savunuyorlar. 41 Operatörle oynanabilecek, oynanış kaynaklı birkaç istisna olacak, bunlar: Twitch, Thatcher, Mozzie, Mute, Maestro, Valkyrie, Dokkaebi, Echo, Goyo, Clash, Montagne, Blitz ve Caveira bu etkinlikte bulunmayacak.

Bölge Kontrolü oynamaya aşina olan oyuncular için bile, M.U.T.E. Protocol’ün yeni oyun modu yepyeni bir özellik içerdiği için benzersizdir: Yeniden Biçimlenme. Saldıran taraftaki oyuncular, iki alanı kontrol altına almaları gerekecek ve İzleme Cihazlarına girip çıkarak Operatör ve Dron formları arasında geçiş yapabilecekler. Savunan taraftaki Operatörler, ağ üzerinden dijital olarak gezinmek için kurşun geçirmez kameraları kullanabilecekler.

Rainbow Six: Siege'in sınırlı süreli etkinliği başladı

M.U.T.E. Protocol etkinliği, Jackal, Lion, Ying, Kapkan, Mira, Mute, Oryx ve Vigil için özel özelleştirmeler içeren ve 26 öğeden oluşan bir Koleksiyonla geliyor. Bu yüksek teknoloji ürünü tasarımlar, oyuncuların Etkinliği oynamak için bu Operatörleri seçerek oyunda görecekleriyle aynıdır. Paketlerin içinde, ayrıca bu Koleksiyon için hazırlanmış, etkinliğin özel silah kaplaması da dahil olmak üzere bazı özel öğeler bulunacaktır. Oyuncular özel bir Etkinlik Mücadelesi yoluyla M.U.T.E Protocol paketlerini kazanabilir, Ana ekranın Paketler bölümünde her biri 300 R6 Kredisi veya 12500 Nam karşılığındaki paketleri satın alabilirler. Son olarak, her bir Operatörün özel, sınırlı süreli özelleştirme öğeleri, her biri için 1680 R6 Kredisi karşılığında Mağaza bölümünde Deste olarak satın alınabilir. Year 5 Pass sahipleri, tekil desteler ve Paket fiyatlarında %10 indirim elde edecekler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2020 09:26
Hücumcuların görünmez olma glitchi yüzünden etkinlikten keyif alamadan ilk maçımın ortasında çıktım...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege'in sınırlı süreli etkinliği başladı
İlginizi Çekebilir