Rage 2 ve Doom Eternal, Bethesda.net'e özel olarak çıkmayacak

Ahmet Özçilingir 13.08.2018 - 10:10
İki oyun da Steam'e çıkacak

Geçtiğimiz hafta, Bethesda tarafından bir açıklama yapılmış, ve Fallout 76'nın, firmanın satış platformu olan Bethesda.net'e özel olarak çıkış yapacağını belirtmişti. Yani Fallout 76; PC'de Steam'de yer almayacak. Ancak Bethesda'dan, gelecek tüm oyunları için bu durumun geçerli olmadığını belirten bir açıklama geldi.

Rage 2 ve Doom Eternal, Steam'e gelecek

Büyük oyun geliştiricilerileri Valve'ın yolundan gidip, kendi oyun satış platformlarını ardı ardına duyurdular. EA, Origins'ten, Ubisoft, Uplay'den, Blizzard, Battle.net'ten, Bethesda da Bethesda.net üzerinden kendi oyunlarını satıyor. Ubisoft ve Bethesda oyunları aynı zamanda Steam üzerinden de satılıyor. Ancak geçtiğimiz hafta Bethesda, Fallout 76'nın yalnızca Bethesda.net üzerinden satılacağını duyurmuştu. Bu duyuru oyuncuların kafalarında soru işaretlerine neden olmuştu. Bethesda'ın gelecek tüm yeni oyunları, Doom Eternal, The Elder Scrolls 6, Starfield gibi oyunların Steam'de yer alıp almayacağı soru işaretiydi.

Bethesda'dan konu ile ilgili açıklama geldi. Bethesda, gelecek yeni oyunların, en azından şimdilik, Rage 2 ve Doom Eternal'ın Steam'e de geleceğini duyurdu. Bethesda'dan Hines Neden Fallout 76'yı Bethesda.net'e özel oalrak çıkartacaklarını da şöyle açıkladı. "Oyunculara en sağlıklı online tecrübeyi, kendi platformumuz üzerinden, direkt vereceğimize karar verdik.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 23:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rage 2 ve Doom Eternal, Bethesda.net'e özel olarak çıkmayacak
İlginizi Çekebilir