PS5’in kullanıcı arayüzüne ait bir görsel sızdırıldı

Kağan Depboylu 3.02.2020 - 00:22
PS5'in kullanıcı arayüzüne ait yeni bir görsel sızdırıldı! Oldukça gerçekçi gözüken bu sızıntı, konsolun kullanıcı arayüzünün final versiyonu olabilir.

PlayStation 5’in çıkışı yaklaştıkça konsola dair sızıntı haberlerin sayısı da günbegün artıyor.  Sızdırılan bunca bilgi arasından en çok dikkat çeken haber ise konsolun Şubat ayı içerisinde tüm detaylarıyla gösterileceği iddiasıydı. Bu iddianın ortaya atılmasındaki başlıca neden de PlayStation 4’ün bundan 7 yıl önce, yine Şubat’ta gerçekleşen PlayStation Meeting esnasında gösterilmesiydi. PlayStation 5’in oyuncuların beğenisine sunulmasının beklendiği şu günlerde, konsolun henüz açıklanmamış ve gizli tutulan detaylarına ait pek çok haber ile birlikte, kaynağı belli olmayan çok sayıda görsel de internet ortamına sızmış durumda. Bunların bir yenisi de geçtiğimiz hafta ortaya çıkan görsele benzer bir şekilde, PS5’in kullanıcı arayüzüne dair bir sızıntı.

PS5’in kullanıcı arayüzüne ait olduğu iddia edilen yeni bir görsel daha sızdırıldı

Sızdırılmış olan kullanıcı arayüzüne ait görselin, geçen hafta Reddit’te ortaya çıkan görselden farkı, bu görselin PS5’in kullanıcı arayüzünün final versiyonuna ait olduğu iddiası. Reddit’te geçtiğimiz hafta ortaya çıkan PS5’in kullanıcı arayüzüne ait ilk görsel, PlayStation 5’in prototipi olan geliştirici kitine aitti ve bu görselle birlikte geliştirici kitinin 1TB’lık bir SSD’ye sahip olduğunu öğrenmiştik. SlashLeaks üzerinden, kimliği belirsiz bir kullanıcı tarafından sızdırılan yeni görsel ise şu şekilde;

PS5’in kullanıcı arayüzüne ait bir görsel sızdırıldı

PS5’in kullanıcı arayüzüne ait bir görsel sızdırıldı

Bu görselin PS5’in ana menüsüne ait gerçek bir ekran görüntüsü olması oldukça muhtemel gözüküyor. Daha önceden PS4’ün çıkışına yakın tarihlerde, PS4 arayüzü ile alakalı benzer sızıntılar olduğunu görmüştük ve bu sızıntılar doğru çıkmıştı. Ancak daha geçtiğimiz günlerde PS5’in ön yükleme sekansı ile ilgili sahte videolar üreten bir kullanıcının varlığının ortaya çıktığını da göz önüne alırsak; internette ortaya çıkan ve PS5’e ait olduğu iddia edilen her paylaşıma inanmamak, yapılacak en doğru hareket olur.

Her yeni üründe yapılmaya çalışıldığı gibi; Playstation 5’in kullanıcı arayüzü de bir şekilde hem öncüllerine benzer şekilde tanıdık, hem de kullanıcıları tatmin edecek şekilde yenilikçi olacaktır. İşin sevindirici kısmı, sızdırılan diğer bilgiler doğruysa PlayStation 5 bu ay içerisinde tanıtılmış olacak. Böylece yeni konsolun kullanıcı ara yüzü dahil olmak üzere, konsola dair bilinmeyen pek çok özellik de kısa süre içerisinde gün yüzüne çıkmış olacak. Biz de sızdırılan haberlerin hangisi doğru hangisi yanlış, yakın zamanda görmüş olacağız.

Playstation 5 çıkış tarihi ve fiyatı için hazırladığımız habere göz atmak isteyebilirsiniz.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2020 22:12
Ben tlous 2 re3 re8 metro exodus 2 gow 2 vb oyunlar belliyom makine fiss
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2020 22:38
Sen önce yazmayı öğren :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2020 18:00
Yanlız bu ps4 'ün arayüzü adamlar tema ekleyip ps5 diye atmış hayır nerden bulmuşlar ki
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2020 13:48
Ps4’ün arayüzü kullanışlı ve kolaydı. Ps5’in de öyle olacak gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2020 12:46
Cave
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2020 10:40
Ne önemli ne önemli
Kalan Karakter: 300 Gönder
PS5’in kullanıcı arayüzüne ait bir görsel sızdırıldı
İlginizi Çekebilir