Playstation, oyun ve PS VR ile Gaming İstanbul'a katılıyor

Ersin Kılıç 30.01.2019 - 12:00
Firma fuara özel bir stant açacak

PlayStation Türkiye, bu sene dördüncüsü gerçekleşecek olan Gaming İstanbul (GIST) oyun fuarında, en yeni ve en çok sevilen oyunlarını katılımcıların beğenisine sunacak. Gaming İstanbul (GIST) oyun fuarı, 31 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

Playstation Türkiye, Gaming İstanbul'a katılıyor

Yılın oyunu dahil birçok dalda ödül kazanan God of War, 2018 yılına damgasını vuran Marvel’s Spider-Man, Detroit: Become Human ve oyun dünyasının en çok sevilen yapımları arasında yer alan Uncharted serisi, Gran Turismo Sport, EA Sports™ FIFA 19, NBA 2K19, WWE 2K19, PUBG ve Fortnite gibi birçok muhteşem oyun, PlayStation standında oyuncularla buluşacak.

Fuar alanında ayrıca, oyuncuları oyunun merkezine koyarak yepyeni evrenlere götüren PlayStation VR sanal gerçeklik sistemi, ASTRO BOT Rescue Mission, Firewall Zero Hour ve The Persistance gibi yeni oyunlarıyla birlikte deneyimlenebilecek.

PS4 için özel olarak geliştirilen sosyal parti oyunları serisi PlayLink de GIST 2019 fuar alanında yer alacak. Oyun dünyasına yeni bir boyut kazandıran bu yeni konsept, akıllı telefon ve tabletleri kontrol cihazı olarak kullanmaya imkan vererek oyunculara aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte keyifli bir oyun deneyimi yaşatıyor. Ziyaretçiler, PlayStation alanında yer alan PlayLink evinde bu yeni deneyimin tadını çıkarabilecekler.

Aralık ayında piyasaya çıkmış olan PlayStation Classic de fuar süresince retro oyunseverleri bekliyor. İlk PlayStation’ın görünümüne sahip, ancak boyut olarak daha minyatür olan oyun konsolu PlayStation®Classic, Final Fantasy VII, TEKKEN 3, Ridge Racer Type 4, Grand Theft Auto ve Metal Gear Solid gibi oyun dünyasının efsaneleşmiş 20 klasik oyunu yüklü olarak geliyor.  

Oyun dünyası ile amatör veya profesyonel olarak ilgilenen herkesin davetli olduğu Gaming İstanbul Fuarı’na uluslararası ve yerel oyun stüdyoları, oyun dağıtımcıları, konsol ve donanım üreticileri, mobil oyun üreticileri, oyun dernekleri, oyun tasarımcıları ve geliştiriciler de katılıyor.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstation, oyun ve PS VR ile Gaming İstanbul'a katılıyor
İlginizi Çekebilir