Persona 4 Golden PS4 ve Switch için gelecek

Efdal Erdem 28.04.2022 - 14:08
Sızıntılara göre Persona 4 Golden PS4 ve Switch için de gelecek. Böylece oyun eski nesil konsollardan öte daha güncel cihazlarda da oynanabilecek.

ATLUS’un geliştiriciliğini üstlendiği Persona serisinin Playstation Vita ve Steam için de çıkan dördüncü oyununun daha fazla platformda yer alması bekleniyor. Sızıntılara göre Persona 4 Golden PS4 ve Switch için de gelecek. Başlangıçta büyük bir oyuncu kitlesi tarafından ilgi görmeyen oyun Persona 5 ile büyük bir ilgiye kavuştu. Dolayısıyla eski oyunlarına da yönelim oluştu. 

Persona 4 Golden PS4 ve Switch için ne zaman geliyor?

Geçmişte birçok haberi başarıyla sızdırmayı başaran Zippo’ya göre Persona 4 Golden’in PlayStation 4 ve Nintendo Switch için olan sürümleri piyasaya sürmeye hazır. Ancak Microsoft’un oyun konsolu Xbox için herhangi bir bilgi yok. Böylece oyun eski nesil konsollardan öte daha güncel cihazlarda da oynanabilecek. Çıkış tarihine dair ne yazık ki henüz bir açıklama bulunmuyor ama beklentiler çok uzağı işaret etmiyor.

Persona 4 Golden PS4 ve Switch için gelecek

Persona 4 yalnıza PlayStation 2 için yaptığı çıkışla oyuncular tarafından eleştiriyle karşılanmıştı.  Bunun üzerine PlayStation Vita ve PC için Persona 4 Golden yayınlanmıştı. Yapımın Golden sürümü Persona 4’e göre daha fazla içerikle geliyor. PC için Steam’de 99,00 TL’ye satılan oyunun PS4 ve Switch sürümlerinin daha pahalı olması bekleniyor.

Persona 5 çıkalı altı yıl olmuşken serinin heyecanla beklenen altıncı oyunu için herhangi bir açıklama bulunmuyor. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 14:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2022 19:03
Hocam Zippo’ya pek güvenmeyin çok salladığı da oldu fakat zaten onun lafından önce duyumunu aldık Persona 4 Golden Switch sürümü dedikodusunu. Ayrıca öğlenden sonra gibi Persona konseri duyurusu geldi Ekim ayı için. Yani büyük ihtimalle Persona 6 duyurulacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Persona 4 Golden PS4 ve Switch için gelecek
İlginizi Çekebilir